Cardano prijs stijgt
Cardano

Crypto-analist voorspelt: Cardano klaar voor parabolische stijging naar $9,50

Cardano (ADA) heeft de laatste tijd matig gepresteerd en handelt momenteel rond de $0,40. Deze relatief lage waardering heeft ertoe geleid dat andere cryptocurrencies het project hebben ingehaald.

Toch kan er binnenkort een verandering plaatsvinden. Volgens de crypto-analist SpartaBTC zou de koers van ADA kunnen stijgen naar $9,50.

Van Falling Wedge naar nieuwe All-Time High?

De analist baseert zijn voorspelling op een zogenaamd ‘falling wedge’-patroon dat zich momenteel vormt. Dit patroon is een bullish technische formatie die erop wijst dat een neerwaartse trend zijn kracht aan het verliezen is, vaak gevolgd door een aanzienlijke prijsstijging.

Het eerste prijsdoel stelt de analist op $1,96, wat een stijging van 650% zou betekenen ten opzichte van de huidige niveaus. Het meest ambitieuze doel is een nieuwe all-time high (ATH) van $9,50, wat neerkomt op een stijging van meer dan 2.250%.

Zien we een herhaling van 2018-2020?

Opmerkelijk is dat de huidige zijwaartse beweging van Cardano lijkt op de periode van 2018-2020, toen ADA consolideerde tussen $0,027 en $0,117. Deze consolidatiefase duurde bijna twee jaar voordat de digitale munt een uitbraak beleefde en steeg naar $0,38, een toename van meer dan 760% ten opzichte van de gemiddelde accumulatieprijs.

De huidige accumulatieperiode begon rond oktober 2022, met een gemiddelde accumulatieprijs van $0,40. Op basis van historische gegevens wordt verwacht dat ADA binnenkort een nieuwe stijging kan inzetten.

Andere analisten zijn ook positief

Ook de bekende crypto-analist Ray Trader verwacht dat ADA nog flink kan stijgen. Hij baseert zijn analyse op het Elliott Wave-patroon, dat marktprijzen voorspelt door natuurlijke cycli van optimisme en pessimisme te identificeren.

Ray Trader voorspelt dat Cardano in de derde golffase tot $7 kan stijgen, wat een toename van bijna 1.700% zou betekenen ten opzichte van de huidige koers. Uiteindelijk verwacht hij dat ADA $9 kan bereiken, vergelijkbaar met de voorspellingen van SpartaBTC.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Cardano of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen na registratie van je account ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.* Meld je nu aan!

*Let op, er zijn voorwaarden van toepassing op de actie.

Cardano nieuws

Cardano (ADA) nadert top 10 na koersstijging door toenemende whale-activiteit
Cardano-oprichter Charles Hoskinson ontmoet Argentijnse president Javier Milei om de toekomst van cryptocurrency te bespreken
Cardano lanceert innovatief protocol om Solana’s transactiesnelheid te evenaren
Meer nieuws

Meest gelezen

Bekende crypto analist: Deze 4 altcoins zijn klaar voor mega stijging
BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Crypto whales kopen massaal deze Altcoins