XRP EXPERT
Ripple

Crypto analist voorspelt: XRP koers kan stijgen naar 33 dollar 

XRP ervaarde woensdagavond een grote koersstijging van bijna 20%, wat alles te maken heeft met de recente uitspraak in de zaak tussen Ripple en de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC).

Crypto-analist XRP Shark verwacht dat dit pas het begin is. Hij voorspelt dat de weg voor XRP nu open ligt om tot grote hoogtes te stijgen, met koersdoelen van $20 tot $33 tegen 2025 of begin 2026.

Analist voorspelt gigantische prijsstijging voor XRP

XRP Shark heeft de historische prijsbewegingen van XRP geanalyseerd en ziet patronen die wijzen op een aanzienlijke prijsstijging. Volgens de analist heeft XRP eerder significante weerstanden doorbroken, wat vergelijkbare toekomstige prijsbewegingen suggereert.

Hij merkt ook op dat het marktsentiment rondom de crypto momenteel is veranderd door de recente uitspraak van rechter Analisa Torres in de zaak tussen Ripple en de SEC. Bovendien kan een herstel van de algemene cryptomarkt voor een extra boost zorgen.

Als de voorspellingen van XRP Shark uitkomen, zou dit een enorme stijging betekenen van ongeveer 3.125% tot bijna 5.225% in het meest optimistische scenario. Of deze voorspelling realistisch is in dit tijdsbestek valt te betwisten, aangezien de digitale munt bij dergelijke prijzen een gigantische marktkapitalisatie van $1,8 biljoen zou hebben.

Overwinning Ripple

Rechter Torres besliste woensdagavond dat Ripple een boete van $125 miljoen moet betalen voor de directe verkoop van XRP aan institutionele beleggers. Deze uitspraak wordt gezien als een overwinning, aangezien het bedrag aanzienlijk lager is dan de $2 miljard die de SEC had geëist.

Ripple’s CEO Brad Garlinghouse noemde het een overwinning voor Ripple, de industrie en de rechtsstaat. Op 13 juli 2023 behaalde Ripple ook een belangrijke overwinning toen rechter Analisa Torres besloot dat de programmatische verkoop van XRP op beurzen niet onder de effectenwetgeving valt.

Ontvant een welkomstcadeau van 50 euro bij OKX

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en OKX krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij OKX via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau tot 50 euro helemaal gratis.

*Let op, er zijn voorwaarden van toepassing op de actie.

Ripple nieuws

BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Rechtszaak tussen Ripple en SEC definitief beëindigd, volgens directeur
XRP koersverwachting: Crypto analisten voorspellen explosieve stijging tot $13
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers maakt zich klaar voor de ‘grand finale’
Bekende crypto analist: Deze 4 altcoins zijn klaar voor mega stijging
BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten