SHIB
Shiba Inu

Crypto analist weet het zeker, Shiba Inu aan vooravond van enorme stijging

Shiba Inu (SHIB) lijkt aan de vooravond te staan van een explosieve rally. De memecoin steeg al met bijna 33% in de afgelopen week, maar volgens de bekende crypto-analist Unipcs, ook wel bekend als Bonk Guy, is dit slechts een voorproefje van wat komen gaat.

Unipcs, met meer dan 37.000 volgers op X, benadrukt dat Shiba Inu zich nog in een vroeg stadium van deze opwaartse trend bevindt, ondanks dat de munt zijn hoogste punt in drie maanden heeft bereikt. De analist voorspelt dat SHIB de komende weken of maanden verder zal stijgen, mits de marktomstandigheden sterk blijven en Bitcoin (BTC) in waarde blijft toenemen.

In maart bereikte SHIB een lokaal hoogtepunt van $0,000044, wat een stijging van ongeveer 120% zou vereisen om opnieuw te bereiken. Daarna zou de weg vrij zijn voor een nieuwe all-time high (ATH), die sinds december 2021 op $0,000086 staat.

Verhoogde activiteit op Shibarium-netwerk

De recente opleving van SHIB wordt mede gedreven door de toenemende activiteit op het Shibarium-netwerk, dat de laatste tijd populairder is geworden. Dit heeft geleid tot hogere transactiekosten en een versnelde burn-rate van SHIB-tokens. De Layer 2 (L2) oplossing zag een stijging van 1.522% in transactiekosten, terwijl het aantal verbrande SHIB-tokens met 640% toenam.

Potentie voor bredere memecoin-markt

Unipcs ziet de opmars van Shiba Inu als een signaal dat andere memecoins ook kunnen profiteren van een rally. Specifiek noemt hij Bonk (BONK), Floki (FLOKI) en Dogwifhat (WIF) als tokens die aanzienlijk in waarde kunnen stijgen.

Volgens Bonk Guy vertonen deze munten al tekenen van verhoogde koopactiviteit, vergelijkbaar met SHIB’s prestaties in de afgelopen week. De analist verwacht dat dit kan leiden tot substantiële prijsstijgingen voor deze projecten in de nabije toekomst.

Krijg €10 cadeau bij BitvavoHandel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Maak een account bij Bitvavo. Stort 10 euro en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Start nu!

  • Vergunning DNB
  • Lage fees
  • Betrouwbaar

Shiba Inu nieuws

Shiba Inu schiet omhoog: Dit is waarom de koers zo hard stijgt
Shiba Inu (SHIB) laat herstel zien: stijging van 20% in een week tijd
Shiba Inu (SHIB): Analisten verwachten pas in 2027 nieuwe all-time high
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitvavo voegt razend populaire nieuwe cryptomunt toe aan zijn platform
Rechtszaak Ripple vs. SEC: Een beslissend moment nadert
Bitcoin koers op weg naar parabolische stijgingen