XRP EXPERT
Ripple

Crypto analist: XRP is klaar voor een prijsstijging naar $1,45

Ripple onthulde gisteren plannen om een eigen stablecoin te ontwikkelen, een stap die door velen als positief nieuws wordt beschouwd. Crypto-analist EGRAG is mede door deze aankondiging optimistisch en verwacht dat de waarde van de munt in de komende periode verder zal stijgen.

XRP koers lijkt klaar voor een prijsstijging

De prijs van deze populaire munt heeft al geruime tijd te maken met uitdagende marktomstandigheden. Sinds de lokale piek van ruim $0,82 in augustus vorig jaar, is het de altcoin niet gelukt om een aanhoudende rally boven de $0,70 te realiseren, wat tot frustratie leidt bij veel beleggers.

EGRAG suggereert echter dat er verandering op komst kan zijn. Door middel van technische analyse, met name het gebruik van Fibonacci-niveaus, doet de analist een voorspelling over de XRP-prijs.

Op dit moment vindt de XRP-prijs sterke steun op de 0.382 Fibonacci-lijn. Als de koers boven deze lijn kan blijven, kan volgens EGRAG een rally worden ingezet die het Fibonacci-niveau van 0.7 overschrijdt, mogelijk tot aan het 0,78 niveau, zo deelt hij mee op platform X.

Een Fibonacci-niveau tussen 0.7 en 0,78 vertaalt zich naar een XRP-prijs van ongeveer $1,10 tot $1,45. Dit zou een potentiële verdubbeling, of meer, van de huidige koers kunnen betekenen.

Voor de langere termijn zet EGRAG zelfs in op een XRP-prijs van $6,40, gebaseerd op het 1.6 Fibonacci-niveau. Zo’n koersstijging zou een verbluffende toename van 980% ten opzichte van de huidige XRP-prijs vertegenwoordigen.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Ripple nieuws

Positief crypto nieuws: Coinbase hervat XRP-handel in New York
Ripple Labs dient handelsmerkaanvraag in voor nieuwe stablecoin “RLUSD”
1 cruciale factor die de uitspraak in de Ripple vs SEC rechtszaak tegenhoudt
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Bitboy: Schikking tussen Ripple en SEC nabij – Verwacht enorme prijsstijging voor XRP
XRP’s toekomst: Kan het Solana, Ethereum en zelfs Bitcoin inhalen?