Bitcoin

Crypto community reageert geschokt op het presidentiële debat in VS

De crypto community vertrouwt noch Donald Trump noch Joe Biden om de Verenigde Staten te leiden. Dit is te zien aan de online reacties op het eerste presidentiële debat dat gisteravond plaatsvond.


Een verschrikkelijk debat

Toen de Bitcoin voor het eerst werd ontwikkeld door Satoshi Nakamoto, was het geen geheim dat de cryptocurrency werd geboren uit een libertaire ideologie die de centrale overheid verwierp en individuele vrijheid promootte. Toch zijn er altijd kampen geweest in de crypto wereld die voor de de democraten of republikeinen zijn. Echter, na het debat van gisteravond lijken ze allemaal verenigd te zijn tegen beide kandidaten.

Biden en Trump in debat van gisteravond – Afbeelding: YouTube

“Dit was het ergste dat ik ooit heb gezien, en ik schreef de hexaire RLP-gecodeerde patriciaboomspecificatie van ethereum”, zei Vitalik Buterin, medeoprichter van Ethereum, in een tweet. En hij was niet de enige.

Anthony Pompliano, mede-oprichter van Morgan Creek Digital, tweette zijn teleurstelling over beide kandidaten en zei dat het behoorlijk gek is dat dit de beste twee mensen zijn die Amerika moeten vertegenwoordigen.

Het was duidelijk dat crypto Twitter niet tevreden was. Zo erg zelfs dat er oproepen waren om zich helemaal van stemming te onthouden.


Bitcoin is een protest stem

Volgens crypto fans op Twitter is het beter om Bitcoin te kopen dan te stemmen op Donald Trump of Joe Biden. Dit is niet zo gek, want cryptofans zijn sowieso al zeer gehecht aan decentralisatie en minder regelgeving.

Pierre Rochard, Bitcoin-strateeg bij Kraken, stelde niet alleen voor om zich te onthouden van stemmen, maar adviseerde in plaats daarvan Bitcoin te kopen. “Stemmen is tijdverspilling omdat je de resultaten niet onafhankelijk kunt verifiëren. Je moet derden vertrouwen. Met Bitcoin kun je verifiëren. Stem niet, maar koop Bitcoin ”, zei hij.

“HERINNERING: Bitcoin is hoe je je afmeldt voor deze onzin”, voegde Pompliano toe in een tweet.

Bitcoin nieuws

Dit is het beste moment om Bitcoin te kopen, volgens 2 on-chain indicatoren
Bitcoin ETF van BlackRock voor het eerst $0 aan instromen
Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Crypto analist: VeChain koers gaat met 1400 procent stijgen
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?