Ripple

Crypto exchange Huobi verplaatst 610 miljoen XRP-tokens

Naar verluidt heeft de populaire cryptocurrency exchange Huobi maar liefst 610 miljoen XRP-tokens verschoven sinds gisteren. Dit blijkt uit nieuwe data afkomstig van de Twitter-cryptocurrency tracker WhaleAlert. 610 miljoen XRP-tokens is momenteel ongeveer $280.000.000 (€231.000.000) waard.


3 transacties verplaatsen 600 miljoen XRP-tokens

600 miljoen van deze XRP-tokens zijn in 3 transacties verplaatst tussen de interne wallets van de exchange. De tokens hebben de exchange hiermee nooit verlaten, maar zijn wel van wallet verwisseld. De grootste overdracht was 300 miljoen tokens. Verwacht wordt dat de verhouding tussen de hot wallet en de cold wallet van het bedrijf weer rechtgetrokken zijn.

Hiernaast heeft een anonieme wallet nog eens 10 miljoen XRP-tokens verplaatst, vanuit Coinbase richting de crypto exchange Binance. Doordat het van exchange naar exchange verplaatst is, is het niet meteen duidelijk of de eigenaar hiervan de intenties heeft om deze tokens te verkopen of bijvoorbeeld in te wisselen in andere crypto’s.


Waardestijging XRP

Nadat XRP gisteren nog op het circa $0.46-niveau zat, is de munt inmiddels bijna $0.53 waard. Hiermee heeft het de top 5 van grootste munten weer weten te bereiken, nadat Polkadot (DOT) die onlangs wist te af te pakken.

De altcoin weet hiermee weer grote stappen te zetten. De koers lijkt hiermee goed hersteld te zijn. Maar wat wordt eigenlijk van de altcoin verwacht in de komende periode? Onze analist heeft hier een prijsanalyse over geschreven. Wil jij hier meer over weten? Klik dan hier om naar het betreffende artikel te gaan.