cardano, ada
Cardano

Crypto-expert voorspelt: Cardano koers mogelijk naar 12,6 dollar

Ook Cardano (ADA) ontkwam niet aan de recente correctie op de cryptomarkt. De cryptomunt zag een daling van bijna 20% vanaf zijn hoogtepunt op 14 maart, toen een waarde van $0,81 werd bereikt. Ondanks deze terugval zijn er signalen die wijzen op een mogelijke trendomkering in de nabije toekomst.

Een Cardano (ADA) koers van $12,60?

Crypto-analist Trend Rider heeft een overgang geïdentificeerd in de markt van Cardano (ADA). Een gedetailleerde analyse van de koersgrafiek over een periode van twee weken toont aan dat de belangrijke voortschrijdende gemiddelden een verandering suggereren richting een bullish trend. De indicatoren wijzen op een transitie van bearish (rood) naar bullish (groen) signalen.

Dit patroon vertoont opvallende overeenkomsten met een eerdere periode, net voordat ADA een significante stijging meemaakte, wat wijst op de mogelijkheid van een soortgelijke opwaartse beweging in de komende tijd.

Terugblikkend op de bull run van april 2021, zagen we ADA stijgen van $0,13 naar een indrukwekkende all-time high (ATH) van $3,17, binnen een tijdsbestek van minder dan een jaar. Als de geschiedenis zich herhaalt, zou ADA gemakkelijk de $1-grens kunnen doorbreken.

Een herhaling van de eerdere 2000% stijging zou de waarde van ADA kunnen laten stijgen naar $12,6. Zo’n toename zou de huidige recordhoogte verviervoudigen.

Toename netwerkgebruik

Naast de optimistische signalen in de grafieken is er ook een opmerkelijke toename in handelsvolume op het Cardano-netwerk, met een stijging van ongeveer 117,5% in de laatste 30 dagen. Dit duidt op een toegenomen marktactiviteit en een grotere vraag naar ADA-tokens.

Verder is er ook sprake van een aanzienlijke toename in de door het Cardano-netwerk gegenereerde transactiekosten, wat wijst op groeiende netwerkactiviteit en -gebruik.

1 maand geldig: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om Cardano of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Slechts 30 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Cardano nieuws

Cardano-oprichter: “We hebben alle troeven in handen”
Volgens oprichter Hoskinson is Cardano een must-have voor iedereen
Cardano (ADA) in de lift: Groei en vernieuwing trekken aandacht
Meer nieuws

Meest gelezen

Dit is waarom de Bitcoin koers zakt
Wat veroorzaakt de crash van de Bitcoin koers?
Bitcoin koers kan dalen naar $42.000 na de BTC Halving