Ripple, xrp
Ripple

Crypto-investeerder: ‘Koop nu XRP, want de koers kan tot $500 stijgen’

De bekende crypto-twitteraar Xena verwacht dat XRP in de toekomst mogelijk zal stijgen tot $100 of zelfs $500, en ziet dit als het perfecte moment om XRP te kopen.

In een recente post op X deelde ze haar visie en benadrukte dat andere digitale valuta’s zoals Solana (SOL), Quant (QNT) en Ethereum (ETH) al dergelijke prijsniveaus hebben bereikt. Volgens Xena is er geen reden waarom hetzelfde niet voor XRP zou kunnen gelden.

“Waarom zou XRP niet kunnen bereiken wat andere cryptomunten al hebben gedaan?” vroeg ze zich af. Xena gelooft dat XRP het potentieel heeft om een vergelijkbaar pad te volgen en mogelijk zelfs deze prijzen te overstijgen.

XRP gaat investeerders rijk maken

Xena vertelt dat veel investeerders de vroege stijgingen van Bitcoin en Ethereum hebben gemist, en ziet XRP als de volgende grote kans om rijk te worden. Met de huidige prijs nog steeds in de centen, gelooft ze dat XRP een unieke kans biedt om een aanzienlijke hoeveelheid te verzamelen voordat het mogelijk sterk in waarde stijgt.

Xena merkt ook op dat de polariserende aard van XRP hierbij een rol kan spelen. XRP staat dagelijks in de schijnwerpers, of het nu positief of negatief is. Volgens haar kan deze intense focus op XRP leiden tot gigantische winsten, wat mogelijk de verhoogde emoties rondom de munt verklaart.

Een XRP koers van $500 is onrealistisch

Haar statement moet echter met een korreltje zout worden genomen, aangezien XRP niet zomaar vergeleken kan worden met munten zoals Solana, Ethereum en Quant. Al deze projecten hebben namelijk een veel lagere circulerende voorraad.

Zo heeft QNT een maximale voorraad van 14,88 miljoen tokens, Solana heeft 466 miljoen SOL-tokens in omloop, en Ethereum heeft 120,27 miljoen ETH. Bij een prijs van $500 per token zou de marktkapitalisatie van QNT $7,44 miljard zijn, en die van Solana $233 miljard.

XRP heeft daarentegen een circulerende voorraad van 99,98 miljard tokens, waarvan de helft in escrow wordt gehouden. Bij dezelfde prijs zou XRP een marktkapitalisatie van meer dan $49 biljoen hebben—een cijfer dat critici vaak aanhalen om te betogen dat een doel van $500 voor XRP onrealistisch is.

Ontvang €50 bonus en maak kans op een VIP Trackside Experience bij de Nederlandse Grand Prix!

Wil je de cryptowereld betreden en misschien XRP of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans! Dankzij een exclusieve deal tussen Newsbit en OKX krijgen onze lezers een geweldige aanbieding.

Maak een account aan bij OKX via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 50 euro helemaal gratis. Bovendien krijg je een gratis McLaren cap (t.w.v. €30+) thuisbezorgd!

En dat is nog niet alles – je maakt ook kans om fantastische prijzen te winnen, zoals een VIP Trackside Experience bij de Nederlandse Grand Prix!* Meld je nu aan!

Let op: voorwaarden zijn van toepassing op deze actie.

Ripple nieuws

Crypto-CEO onthult: ‘Ik heb vandaag flink wat XRP gekocht’ – Dit is waarom
Gebruiker maakt dure fout: betaalt 26.000 XRP aan transactiekosten voor overboeking van $0,088
Crypto-analist: XRP vertoont één van de sterkste bullish patronen ooit
Meer nieuws

Meest gelezen

BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Crypto whales kopen massaal deze Altcoins
XRP koersverwachting: Crypto analisten voorspellen explosieve stijging tot $13