Altcoin, Cardano

Crypto Stijgt! Bitcoin, Ethereum, Ripple en Tron in het groen

Na een kleine crypto crash lijkt Bitcoin vandaag een sterke rebound te maken. De BTC koers stijgt tot $4080 dollar en ook belangrijke altcoins profiteren mee. Lees meer.


Discussiëren over crypto nieuws, of geïnteresseerd in professionele analyses van de crypto markt? Join dan ons Telegram kanaal @newsbit_crypto.


Bitcoin laat sterk herstel zien

De Bitcoin koers maakt vandaag een sterk herstel mee en dat is een heel goed teken. Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 Bitcoin rond de $4080 dollar. 24 uur geleden lag de prijs nog rond de $3950 dollar. Dat betekent dat de koers vandaag met zo’n 3,2 procent is gestegen.

 
Bitcoin prijsstijging


In de prijsanalyse die we gisteren uitbrachten schreven we dat een snel herstel noodzakelijk was om een nieuwe crash af te wenden. De koersstijging van vandaag komt dan ook op een zeer gewenst moment.

Te verwachten is dat de BTC prijs zal stijgen richting de $4200 dollar grens. Hier ligt een hele sterke weerstand waar Bitcoin niet zomaar doorheen zal breken. Als dit wel lukt verwachten we een flinke prijsstijging richting de $5000 dollar.

 

Ethereum koers stijgt naar $140 dollar

Ook Ethereum maakt een sterk herstel mee vandaag. Op het moment van schrijven ligt de ETH prijs rond de $140 dollar. 1 dag geleden lag de prijs nog rond de $134 dollar. Dat betekent dat de koers vandaag met zo’n 4 procent is gestegen. Met deze prijsstijging keert Ethereum terug naar het hoogste punt in een week tijd.

 
Ethereum prijs


In onze prijsanalyse gaven we aan dat het noodzakelijk was voor ETH om een comeback te maken naar de $140 dollar. Dit is vandaag gelukt en dat is een goed teken. De verwachting is dat de ETH koers stijgt tot $145 dollar waar een sterke weerstand ligt. Als deze doorbroken wordt kan de prijs stijgen tot $167 dollar.

 

Ripple (XRP) prijs stijgt met 3.1 procent

Ripple ziet haar koers vandaag een solide stijging meemaken. Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 XRP token rond de $0,310 dollar. 24 uur geleden lag de prijs nog rond de $0,300 dollar. Dat betekent dat de koers vandaag met zo’n 3,1 procent is gestegen.

 
ripple prijs, xrp prijs


Dat XRP vandaag tot boven de $0,31 dollar stijgt is een teken van sterkte. De koers zou nu vrij gemakkelijk moeten kunnen stijgen richting de $0,325 weerstand. Als deze doorbroken wordt kunnen we een prijsstijging verwachten tot boven de $0,40 dollar.

 

Tron (TRX) lijkt klaar voor een flinke prijsstijging

Tron is een crypto die we in de afgelopen prijsanalyse niet mee hebben genomen. We hebben ervoor gekozen om TRX vandaag wel te benoemen omdat Tron klaar lijkt voor een flinke prijsstijging.

Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 TRX token rond de $0,0234 dollar. 24 uur geleden lag de Tron koers nog rond de $0,0223 dollar. Dat betekent dat de koers vandaag met zo’n 4,9 procent is gestegen.

 
Tron prijs, trx prijs


Als TRX tot boven de $0,24 dollar weet te stijgen verwachten we een flinke uitbraak. De koers zou dan kunnen stijgen tot richting de $0,28 dollar.

 

Let op. Dit is geen financieel advies. De meningen die worden weergegeven in dit bericht zijn slechts de visie van de auteur. Elke investering brengt risico met zich mee dus doe altijd gedegen eigen onderzoek.