Bitcoin Nieuws

Crypto strateeg voorspelt nieuwe hoogtepunten voor Bitcoin

Volgens Matt Hougan zit Bitcoin in de lift en zal de digitale munt zeker een nieuw hoogtepunt (all-time high) bereiken. Matt verwacht dat Bitcoin op korte termijn de $30.000 zal passeren en volgend jaar nieuwe recordhoogtes zal bereiken. Naast zijn optimisme over Bitcoin bekritiseert Hougan ook de SEC-voorzitter Gary Gensler voor het toepassen van ouderwetse regels op de moderne technologie van crypto.

Hougan is zeer optimistisch

De CIO van Bitwise Asset Management, Matt Hougan, voorspelt dat Bitcoin klaar is om nieuwe all-time highs te bereiken. Hougan is ervan overtuigd dat Bitcoin op korte termijn waarschijnlijk het niveau van $30.000 zal overschrijden en uiteindelijk volgend jaar nieuwe recordhoogtes zal bereiken. Hij legt uit dat de cryptomarkten vorig jaar werden getroffen door schandalen nadat ze te snel stegen, maar digitale activa zijn nu klaar om te herstellen na het wegspoelen van overmatige leverage.

“Bitcoin is nu 77% gestegen en is de best presterende activaklasse ter wereld. We hebben schoon schip gemaakt en ons gereset na alle problemen rond FTX en LUNA. Ik denk zeker dat we uiteindelijk boven het niveau van $30.000 zullen uitkomen en zoals ik al zei, denk ik dat we naar nieuwe recordhoogtes gaan. Misschien niet dit jaar, maar zeker volgend jaar.”

Hougan uit ook kritiek op de U.S. Securities and Exchange Commission (SEC) voorzitter Gary Gensler, die regels uit de jaren 1930 probeert toe te passen op technologische innovaties van de 21e eeuw. Hij benadrukt dat de crypto-industrie smeekt om meer regelgeving en duidelijkheid, zodat de voordelen van digitale activa kunnen gelden voor het Amerikaanse volk.

Bitcoin trekt wereldwijd de aandacht van investeerders

De cryptomarkt is de afgelopen maanden gestegen als een raket. Institutionele investeringen in digitale activa, toenemende acceptatie van crypto door mainstream bedrijven en beleggers, en aanhoudende innovatie in de cryptotechnologie dragen bij aan deze groei. Dit versterkt het vertrouwen in de toekomst van Bitcoin en andere digitale activa en bevestigt de voorspellingen van Hougan.

Een belangrijke ontwikkeling die de markt de komende maanden kan beïnvloeden, is de mogelijkheid van goedkeuring van een Bitcoin-ETF door de U.S. Securities and Exchange Commission (SEC). Dit zou institutionele investeerders gemakkelijker toegang geven tot de cryptomarkt en de legitimiteit van Bitcoin als beleggingscategorie vergroten.

Met de voorspellingen van Hougan en de actuele ontwikkelingen in de cryptomarkt, lijkt het erop dat Bitcoin en andere digitale activa nog steeds een krachtige groeipotentie hebben en een prominente rol zullen spelen in de toekomst van de financiële markten. Maar let op, investeerders moeten rekening houden met de volatiliteit van de markt en zelf onderzoek doen alvorens ze investeren in digitale activa.

Bitcoin nieuws

Bitcoin Crasht als Reactie op SEC-Rechtszaak tegen Binance en CEO
Hashrate Bitcoin bereikte nieuw record in mei
Benjamin Cowen verwacht diepe correctie voor altcoins
Meer nieuws

Meest gelezen

AI-chatbot Bing voorspelt SHIB prijs voor juni
Concurrent van Ethereum stijgt 50 procent door AI-samenwerking
Google Bard voorspelt wie de rechtszaak van Ripple gaat winnen