Ripple, XRP
Ripple

Crypto Whales kopen in 1 dag tijd 150 miljoen XRP tokens

De XRP-munt vertoont een stijgende lijn. Dit is deels te danken aan het toenemende vertrouwen van investeerders in een gunstige uitslag van de rechtszaak tegen de SEC. Daarnaast draagt de recente vernieuwing van de XRP Ledger bij aan de trend, wat grote crypto-investeerders aanspoort om extra XRP-tokens aan te schaffen.

Een nieuwe functie op de XRP ledger

In een tweet kondigde Ripple een nieuwe functie aan voor de XRP Ledger, genaamd Hooks. Ripple legde uit dat Hooks een voorstel betreft dat een functionaliteit vergelijkbaar met smart contracts aan de XRP Ledger toevoegt. Het gaat om aangepaste layer-one code, die gebruikt wordt om de gedragingen en het verloop van transacties te beïnvloeden. De tweet vermeldde verder dat Hooks bestaat uit kleine, efficiënte stukjes code die aan een XRPL-account zijn gekoppeld.

Crypto whales kopen massaal XRP tokens

Sinds de aankondiging van Ripple’s nieuwe Hooks-voorstel is gebleken dat grote crypto-grootbeleggers steeds meer XRP-tokens blijven aanschaffen. Uit data van WhaleAlert blijkt dat whales in de afgelopen 24 uur meer dan 146 miljoen XRP-tokens hebben gekocht, met een waarde van ongeveer $77 miljoen.

De meest omvangrijke transactie die door de tracker werd vastgelegd, betrof een overboeking van 50 miljoen XRP van de cryptobeurs CryptoCom. Bovendien vond er ook een grote transactie, van 23,4 miljoen XRP tokens, plaats op Binance.

Het toenemende optimisme onder investeerders komt tot uiting in de sterke prestaties van de XRP-munt. De koers van XRP is in de afgelopen 30 dagen namelijk met meer dan 40 procent toegenomen. XRP wordt momenteel verhandeld tegen een gemiddelde prijs van $0,515.

Ripple nieuws

SEC wijst Ripple’s argument voor lagere boete resoluut af
Voormalig Ripple directeur: Dit is wanneer we een gigantische XRP stijging kunnen verwachten
Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
Meer nieuws

Meest gelezen

Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
Voormalig Ripple directeur: Dit is wanneer we een gigantische XRP stijging kunnen verwachten
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken