Bitcoin

Dat de Bitcoin in december 2021 de $200.000 bereikt, is conservatief

De Bitcoin prijs zal binnen een jaar waarschijnlijk de $300.000 bereiken, zo vertelt de analist genaamd Willy Woo.


Versterkte bullish feedback loop

Dat de Bitcoin in slechts één jaar tijd de $300.000 haalt, is niet uitgesloten, zo zegt de populaire statisticus Willy Woo. In een reeks tweets op 1 december verklaarde Woo dat hij nog nooit zo bullish was over de vooruitzichten van de Bitcoin in 2021.

Woo besprak een mogelijk prijstraject van de Bitcoin en bevestigde dat hij tegen december volgend jaar de zes cijfers verwacht.

“Mijn topmodel dat zegt dat de Bitcoin eind 2021 $200.000 waard is, ziet er conservatief uit. De $300.000 is niet uitgesloten.”

Woo gebruikte zijn technische Top Cap metriek om de voorspellingen te doen. Ondanks dat zijn analytische website Woobull het ‘experimenteel’ noemt, heeft Top Cap in het verleden nauwkeurig de prijsklassen voorspeld.

Hij ging verder met het afnemende aantal Bitcoin dat op spot exchanges wordt gehouden als teken dat de bullish prijsactie in de komende twaalf maanden zal worden gekatalyseerd. “Ik ben nog nooit zo bullish geweest over 2021, schreef hij.

“Deze heraccumulatiefase valt samen met de uitputting van de spotmarkt voorraad, ongeveer 2x zo lang als de vorige cyclus. Het zal de Bitcoin sturen. “

Ten slotte is de dollarwinst in de marktkapitalisatie van Bitcoin voor elke dollar die in deze cyclus is geïnvesteerd, groter dan in de bull run van 2013 en 2017.


Klik hier en verdien tot $500 aan bonussen bij exchange Bybit. Voor alle gebruikers die crypto storten. Actie geldt tot en met 10 december.


Is er iemand bearish in 2021?

Woo is lang niet de enige die bullish is over de vooruitzichten van de Bitcoin na 2020.

Torenhoge prijsvoorspellingen zijn de afgelopen twee maanden veel voorbij gekomen, waarbij de schatting van de kwantitatieve analist PlanB voor december 2021 van $100.000 inmiddels bescheiden zijn.

Buiten de technische kringen hebben ook bekende figuren zoals investeerder Mike Novogratz prijsvoorspellingen naar de mainstream gebracht. Novogratz vertelde vorige maand aan actrice Maisie Williams dat de Bitcoin prijs naar de $20.000 zou stijgen. Daarna zou het zelfs stijgen naar de $65.000. Williams investeerde vervolgens in de Bitcoin.

Deze week kwam er een gigantische prijsvoorspelling van $590.000 voorbij, met dank aan de Gerealiseerde winst / verlies metriek, die is teruggekeerd naar zijn klassieke bull-run startpositie.

 

Bitcoin nieuws

Aandelen Bitcoin miner Marathon Digital schieten 18% omhoog
Bitcoin bereikt mijlpaal: 1 miljard transacties uitgevoerd
Waarom staat de Bitcoin koers vandaag onder druk?
Meer nieuws

Meest gelezen

JPMorgan slaat alarm: Grote zorgen over toekomst cryptomarkt
Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?
Experts bezorgd na verlies van Ripple in rechtszaak tegen SEC