Nieuws, Trending

De cryptocurrency-browser wallet van Opera komt ook naar iOSOpera, bekend van de gelijknamige webbrowser, heeft bekend gemaakt dat het zijn ‘Opera Touch’ beschikbaar wil maken voor iOS. Opera Touch is hun eigen cryptocurrency-wallet die in de browser zit ingebakken. Momenteel is deze alleen beschikbaar op Android.


Succesvol op Android

Nadat bekend werd gemaakt dat er een cryptocurrency wallet vanuit Opera op de markt kwam, is deze een hele tijd alleen voor Android beschikbaar geweest. Deze Android versie van de cryptocurrency-wallet is nu dan ook enkele maanden officieel uit. Volgens Opera wordt deze erg goed ontvangen, waardoor hij op dit moment door veel personen wordt gebruikt. Om deze reden wil het bedrijf zijn diensten nu uitbreiden naar iOS van Apple.


Niet alleen een crypto-wallet

Opera biedt niet alleen een cryptocurrency-wallet aan. Naast deze dienst bieden zij namelijk ook een cryptocurrency koop-service aan. Hierdoor kun je naast het opslaan van je cryptocurrency, ook via Opera, extra cryptocurrency aanschaffen.

Hiernaast maakt de Exodus Smartphone van de Taiwanese smartphone fabrikant ‘HTC’ ook gebruik van de cryptocurrency-wallet van Opera. Gebruikers van de smartphone krijgen op deze manier eenvoudig toegang tot de geïntegreerde wallet van de wereldwijde internet browser.Lanceringsdatum onbekend

Alhoewel het nog niet duidelijk is wanneer Opera deze update wil uitbrengen, kun jij je nu al aanmelden op de website van het bedrijf. Door je aan te melden kun je de applicatie (app) alvast even testen voordat deze daadwerkelijk op de Apple App Store terecht komt.