Ripple Nieuws

Ripple Nieuws

De CTO van Ripple verkocht 40.000 Ethereum voor $1 per stuk

David Schwartz, de CTO van Ripple, heeft onthuld dat hij 40.000 Ether tokens voor $1 per stuk heeft verkocht als onderdeel van een risicobeheerplan dat hij in 2012 met zijn echtgenoot had gemaakt.

De Chief Technology Officer van Ripple, David Schwartz, heeft onthuld dat hij en zijn vrouw besloten om in 2012 een risicoplan te maken voor hun crypto-investeringen. Dit heeft geresulteerd in een gemiste winst van meer dan $15 miljoen.


Een pijnlijk besluit

In een reeks tweets die op 11 oktober werd gepubliceerd, onthulde Schwartz dat hij destijds 40.000 Ether (ETH) verkocht voor $1 per stuk, wat tegen de huidige prijzen dan $15,5 miljoen waard zou zijn.

De directeur van Ripple zei ook dat hij spijt had van de verkoop van een aanzienlijk bedrag aan Bitcoin (BTC) voor $750 en een grote hoeveelheid XRP voor $0,10.


Risico mijden is heel normaal

Schwartz onthulde zijn pijnlijke ervaring toen hij reageerde op een Twitter-gebruiker genaamd ‘PbuzzXr’. Die beweerde namelijk dat iedereen die XRP promoot en de-riskt, oplichters zijn.

De gebruiker, die niet specifiek over Schwartz sprak, voegde eraan toe: “Je kunt niet proberen om vertrouwen op te bouwen in XRP voor anderen, terwijl je er zelf geen vertrouwen in hebt.”

De CTO van Ripple benadrukte dat zijn beslissing om de risico’s in 2012 af te bouwen, werd ingegeven door het feit dat hij ‘een risicomijdend persoon is met mensen die financieel en emotioneel van mij afhankelijk zijn’.

“Het lot zorgde ervoor dat ik veel eieren in één mand had. Het risico is erg hoog in de hele cryptocurrency-wereld. Ik ben gewoon te rationeel om iets anders te doen en anderen voor te stellen hetzelfde te doen. “

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten