Ripple

De Ripple prijs steeg vannacht heel even naar $0,92 op Coinbase

De prijs van Ripple’s XRP token steeg in enkele minuten tijd naar een hoogtepunt van $0,92 op de crypto exchange Coinbase. Echter, onmiddellijk daarna crashte de prijs weer met 30%.


Een XRP prijs van $0,92

Wat opvallend is, is dat de XRP koers alleen op Coinbase een hoogtepunt van $0,92 bereikte. Op andere exchanges werd een maximum prijs van ‘slechts’ $0,79 bereikt. Kort na de crash werd de hashtag #Coinbase trending op Twitter in Amerika.

Terwijl de officiële statuspagina van Coinbase momenteel zegt dat alles normaal werkt, laten andere bronnen zien dat de exchanges inderdaad problemen heeft ondervonden.

Sommige gebruikers van Coinbase vertellen op de website downdector dat ze veel geld hebben verloren door problemen op de exchange.

Ondanks de vreemde situatie op Coinbase maakt Ripple een geweldige week mee. De prijs ligt op het moment van schrijven rond de $0,60, wat betekent dat XRP met meer dan 100% is gestegen in 7 dagen tijd.

 

Klik hier en verdien tot $500 aan bonussen bij exchange Bybit. Voor alle gebruikers die crypto storten. Actie geldt tot en met 10 dec.