XRP EXPERT
Ripple

Deskundigen voorspellen: XRP is klaar voor een ongekende koersstijging

De ontwikkelingen rond XRP lijken op het eerste gezicht misschien niet zo opzienbarend, met de prijs die al maanden rond de $0,60 schommelt. Maar volgens cryptoanalist Captain Faibik staat de digitale munt van Ripple aan de vooravond van een enorme koersstijging.

Is XRP klaar voor een grote prijsstijging?

Door grondige analyse van de wekelijkse candlestickpatronen van XRP over de afgelopen vier jaar, concludeert Faibik dat de munt op een kritiek keerpunt staat. Hij heeft een patroon ontdekt dat veel weg heeft van een symmetrische driehoek, wat traditioneel wijst op een op handen zijnde aanzienlijke prijsstijging.

Faibik voorspelt dat XRP een opmerkelijke waardestijging van bijna 270% kan doormaken, waarmee de munt zou stijgen naar een waarde van $2,25.

Deze analyse vindt weerklank bij een andere expert in de cryptowereld, Mikybull, die ook gelooft dat XRP momenteel in de laatste fase is voor een grote aankoopkans.

Mikybull gaat zelfs verder met een nog stoutmoedigere voorspelling, suggererend dat XRP met meer dan 800% zou kunnen stijgen naar $6. Dit zou een nieuw hoogtepunt markeren voor de munt, overtreffend de laatste piek in 2018 toen XRP een recordhoogte van $3,40 bereikte.

Institutionele adoptie

Ook financieel analist Linda Jones heeft onlangs tijdens een podcast de positieve vooruitzichten van XRP in de cryptomarkt onderstreept. Jones wijst erop dat haar optimisme niet enkel gebaseerd is op technische analyses, maar ook sterk leunt op de groeiende adoptie van Ripple’s technologie binnen de financiële sector.

Ze vermeldt dat bijna 400 banken interesse hebben getoond in het gebruik van XRP voor grensoverschrijdende betalingen. Deze trend kan de vraag naar XRP aanzienlijk vergroten en daarmee ook de waarde ervan positief beïnvloeden.

Een cruciale fase in de Ripple rechtszaak

Na drie jaar van intensieve juridische strijd tussen Ripple en de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC), nadert de cryptogemeenschap een doorslaggevend moment. Op 23 september start het finale gerechtelijke proces, dat beslissend zou kunnen zijn voor de toekomst van XRP.

Hoewel Ripple vorig jaar enkele juridische overwinningen behaalde, is de uitkomst van de zaak nog altijd onzeker, met miljarden dollars die op het spel staan. Recentelijk heeft de SEC een eis van $2 miljard ingediend tegen Ripple, een stap die door Stuart Alderoty, de hoofd juridische zaken van Ripple, wordt gezien als een intimidatiepoging richting de crypto-industrie.

Hij twijfelt of deze eis door de rechtbank ondersteund zal worden. Dit moment is van groot belang voor investeerders, die uitkijken naar een snelle en gunstige uitspraak om de langdurig onderdrukte waarde van XRP vrij te maken.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Ripple nieuws

XRP’s toekomst: Kan het Solana, Ethereum en zelfs Bitcoin inhalen?
Crypto-Analist: Zeldzame indicator voorspelt gigantische XRP stijging naar $3
ChatGPT voorspelt: XRP koers zal dit jaar naar 3 dollar stijgen
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Bekende Nederlandse crypto analist verkoopt al zijn Bitcoin – Dit is waarom
Nieuwe CPI-cijfers vandaag om 14.30: Dit staat de Bitcoin koers te wachten