crypto stijgt
Altcoin, Pepe Coin

Deze 3 cryptomunten boeken bizarre winsten deze week

Bitcoin (BTC) blijft investeerders verrassen met zijn indrukwekkende stijging. Deze opwaartse trend heeft een positief effect op de altcoins, waarbij sommige zelfs een nog sterkere waardestijging kennen dan Bitcoin. In dit artikel werpen we een blik op de meest opvallende stijgers van de afgelopen week.

Pepe (PEPE)

Pepe (PEPE) is de grote winnaar van de afgelopen week, met een indrukwekkende waardestijging van bijna 200%. Dit meme-project, dat slechts een jaar geleden op de cryptomarkt verscheen, wist al snel aandacht te trekken met een significante waardestijging kort na de lancering. Na een periode van kalmte, waarin het wat minder in het nieuws was, is Pepe nu weer nadrukkelijk aanwezig.

Momenteel wordt Pepe verhandeld op slechts 30% onder zijn hoogste punt ooit (all-time high, ATH), wat de indruk wekt dat het slechts een kwestie van tijd is voordat het project nieuwe hoogterecords zal vestigen.

Arweave (AR)

Een andere cryptomunt die deze week aanzienlijk in waarde is gestegen, is Arweave. Arweave dient als het fundament voor een gedecentraliseerd opslagnetwerk, met als doel data permanent te bewaren. Het onderscheidt zich met zijn “blockweave”-technologie, een geavanceerde variant van de traditionele blockchain. In deze technologie verwijst elk nieuw blok niet alleen naar zijn directe voorganger, maar ook naar een willekeurig eerder blok. Deze methode verhoogt de robuustheid en betrouwbaarheid van de dataopslag.

Een essentieel onderdeel van Arweave is het economische model, de “endowment”, speciaal ontworpen om langdurige dataopslag financieel haalbaar te maken.

Deze afgelopen week heeft Arweave een indrukwekkende financiële prestatie geleverd, met een prijsstijging van meer dan 130%. Dit markeert een groei van ruim 300% ten opzichte van de situatie een maand geleden, wat de sterke positie en het groeipotentieel van Arweave in de cryptomarkt onderstreept.

Bonk (BONK)

Tot slot richten we onze aandacht op BONK, een meme coin gebaseerd op Solana (SOL). In november 2023 beleefde Bonk (BONK) een spectaculaire stijging, waarbij het project in korte tijd met maar liefst 18.000% toenam. Na deze indrukwekkende stijging volgde een aanzienlijke correctie, wat een gebruikelijk fenomeen is na zo’n opmerkelijke groei.

Nu leeft de memecoin weer helemaal op. De munt kende in de afgelopen zeven dagen een stijging van bijna 82%.

1 maand geldig: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om Pepe of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Slechts 30 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Avalanche Foundation lanceert $40 miljoen subsidieprogramma voor ontwikkelaars van L1-blockchains
Bitcoin test $65.000, maar deze altcoins stelen de show
Topanalist voorspelt enorme crash voor deze cryptomunt
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analist voorspelt miljoenenkans met XRP: Van $1.000 naar $1 miljoen?
Rechtszaak Ripple vs. SEC: Een beslissend moment nadert
Bitcoin koers op weg naar parabolische stijgingen