crypto stijgt
Altcoin

Deze 3 cryptomunten boeken enorme winsten deze week

De cryptomarkt zit deze week weer flink in de lift. Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) kunnen tevreden zijn met hun prestaties, maar de echte sterren zijn de altcoins. In dit artikel zetten we de drie best presterende altcoins van de afgelopen zeven dagen op een rij.

1. Sui Network (SUI)

De altcoin die deze week met kop en schouders boven de rest uitstijgt, is Sui Network (SUI). Deze layer-1 blockchain zag zijn waarde de afgelopen week met maar liefst 54% toenemen en is daarmee de grootste stijger binnen de top 100 cryptocurrencies. Maar waarom doet SUI het zo goed?

Sui heeft deze maand een aantal belangrijke ontwikkelingen aangekondigd. Zo introduceerde het project een nieuwe functie die de toegankelijkheid van het netwerk aanzienlijk vergemakkelijkt. Gebruikers kunnen nu eenvoudig Sui-apps gebruiken zonder dat ze een eigen crypto wallet hoeven te beheren. Daarnaast is er bekendgemaakt dat USDC geïntegreerd zal worden op de Sui blockchain, en kondigde Grayscale aan een Sui-trust te lanceren. Deze positieve ontwikkelingen verklaren de indrukwekkende stijging van SUI.

2. Bittensor (TAO)

De tweede altcoin in dit lijstje is Bittensor (TAO), een belangrijke speler binnen de crypto AI-sector. De AI-hype blijft al maanden een dominante trend in de cryptowereld, en TAO profiteert hier volop van. Ondanks een sterke daling in de afgelopen maanden, lijkt de weg omhoog weer gevonden. TAO steeg in de afgelopen zeven dagen met ruim 46%. Bovendien werd TAO onlangs genoteerd op de Nederlandse exchange Bitvavo, wat verdere positieve ontwikkelingen voor deze altcoin aangeeft.

3. Popcat (POPCAT)

De laatste winnaar van deze week is een memecoin: Popcat (POPCAT). Misschien heb je nog nooit van deze token gehoord, maar het is puur bedoeld voor vermaak en valt onder de klassieke memecoins. POPCAT steeg de afgelopen week met 42%, en de afgelopen maand zelfs met meer dan 100%. Wordt POPCAT de volgende PEPE of BONK? Alleen de tijd zal het leren.

Krijg €10 cadeau bij BitvavoHandel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Maak een account bij Bitvavo. Stort 10 euro en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Start nu!

  • Vergunning DNB
  • Lage fees
  • Betrouwbaar

Altcoin nieuws

Crypto koersen exploderen: Bitcoin en altcoins omhoog, staat de bullmarkt op uitbreken?
Bittensor (TAO) wordt gelist op Bitvavo en de koers ontploft
Onbekende crypto stijgt met 100%, dit moet je weten
Meer nieuws

Meest gelezen

BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Crypto whales kopen massaal deze Altcoins
XRP koersverwachting: Crypto analisten voorspellen explosieve stijging tot $13