crypto stijgt
Altcoin

Deze 3 cryptomunten zijn gigantisch gestegen deze week & Nederlanders krijgen gratis 20 euro

De cryptomarkt blijft volop kansen bieden voor oplettende investeerders. Nu de marktcorrectie over lijkt te zijn zien we een aantal altcoins enorme winsten boeken. In dit artikel bekijken we de drie projecten die de afgelopen week de sterkste prestaties hebben geleverd.

1. Ondo (ONDO)

De best presterende cryptomunt van de afgelopen week is Ondo. Ondo (ONDO) is een innovatief gedecentraliseerd financieel (DeFi) protocol dat ernaar streeft gebruikers toegang te geven tot institutionele financiële producten en diensten door middel van de tokenisatie van fysieke activa.

Dit project heeft in de afgelopen week een indrukwekkende groei van meer dan 100% doorgemaakt, waardoor het in de top 100 van cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie is beland. Op het moment van schrijven bevindt Ondo zich op de 91ste plaats.

Dit project is nog relatief jong; de token werd in januari van dit jaar gelanceerd tegen een introductieprijs van $0,087 per token. Sindsdien heeft het een uitzonderlijke groei van meer dan 1.000% ervaren, met een huidige koers van $0,92. Dit is tevens het hoogste niveau dat de token ooit heeft bereikt.

2. Toncoin (TON)

Toncoin (TON) is de cryptocurrency van The Open Network (TON), een blockchainnetwerk dat oorspronkelijk werd opgezet door Telegram, de populaire berichtenapp. Het project heeft een aanzienlijke ontwikkeling doorgemaakt na te zijn geconfronteerd met regelgevende uitdagingen.

Nadat Telegram de officiële ontwikkeling van het TON-project staakte, nam de cryptocommunity, inclusief onafhankelijke ontwikkelaars, de basisideeën en technologieën van TON over. Dit leidde tot het ontstaan van nieuwe initiatieven die de initiële visie van het project voortzetten, nu zonder de directe betrokkenheid van Telegram.

Recentelijk bereikte Toncoin een nieuwe recordhoogte (ATH) van $5,69, met een indrukwekkende groei van bijna 50% in slechts een week tijd. De waarde van de munt heeft de afgelopen maand zelfs een nog snellere stijging doorgemaakt, met een toename van 163% sinds 25 februari.

3. Stacks (STX)

Stacks (STX) is een blockchain-initiatief dat de mogelijkheden van de Bitcoin blockchain uitbreidt door smart contracts en gedecentraliseerde applicaties (dApps) te introduceren. Dit project gebruikt een uniek consensusmechanisme, Proof-of-Transfer (PoX), dat de beveiliging van Bitcoin benut zonder de fundamentele kenmerken ervan aan te passen.

Door deze innovatie streeft Stacks ernaar om de functionaliteiten van Bitcoin te verrijken, zodat ontwikkelaars kunnen genieten van Bitcoin’s bewezen veiligheid terwijl ze tegelijkertijd toegang krijgen tot geavanceerde programmeermogelijkheden.

Stacks heeft een aanzienlijke groei laten zien, met een toename van 42,2% in slechts een week tijd. Sinds oktober vorig jaar heeft de munteenheid een indrukwekkende groei van 720% doorgemaakt.

Nog 5 dagen: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om Stacks of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Nog maar 5 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

SEC start zaak tegen Uniswap, wat kunnen we verwachten?
Crypto analisten voorspellen snelle start van nieuw Altcoin seizoen
Worldcoin bereikt 10 miljoen gebruikers en 70 miljoen transacties
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers in vrije val, wat is er aan de hand?
‘Bitcoin koers gaat dalen na de halving’
Crypto analisten: Ripple (XRP) is klaar voor een Gigantische koersstijging