crypto prijs stijgt
Altcoin

Deze 3 crypto’s kunnen enorm stijgen in december

In oktober beleefde de cryptomarkt een aanzienlijke groei, maar in november viel de markt wat tegen voor veel projecten, waarbij de koersen voornamelijk zijwaarts bewogen. Nu de laatste maand van het jaar nadert, lijken de vooruitzichten echter te veranderen. Er zijn met name drie altcoins die opvallen en klaar lijken te zijn voor een significante koersstijging.

Render (RNDR): Innovatief blockchain platform met groeiend succes

Render (RNDR) is een van die projecten die interessante ontwikkelingen laat zien. Het functioneert als een blockchain-platform dat grafische renderingtaken distribueert over een netwerk van gebruikers. Binnen dit ecosysteem wordt de RNDR-token gebruikt als betaalmiddel. Gebruikers die hun rekenkracht beschikbaar stellen, ontvangen beloningen in de vorm van deze tokens, terwijl contentmakers de tokens gebruiken om te betalen voor de benodigde rekenkracht.

Render heeft als doel geavanceerde grafische rendering toegankelijker te maken, met name voor individuen en kleinere bedrijven. Bovendien draagt het bij aan een duurzamere benadering binnen de grafische industrie door bestaande rekenbronnen efficiënter te gebruiken.

Wat betreft de koersontwikkeling heeft RNDR dit jaar een indrukwekkende groei laten zien. De waarde steeg van ongeveer $0,40 tot boven de $3,50, wat neerkomt op een stijging van bijna 800%. Ondanks een correctie in juni, heeft de munt zich hersteld en is verder gestegen. Deze rally is des te opmerkelijker gezien de huidige marktcondities, die nog steeds niet in een duidelijke bullfase zijn. De kans is dus zeker aanwezig dat de Render koers in de maand december flink zal stijgen.

Render koers in het afgelopen jaar
Render koers in het afgelopen jaar – TradingView

Theta Network (THETA): Opkomst in de wereld van gedecentraliseerde video streaming

Theta Network (THETA) is een ander project dat recentelijk in de crypto-gemeenschap opvalt. Het is een blockchain-platform, speciaal ontworpen om videostreaming te decentraliseren. Het netwerk maakt gebruik van peer-to-peer technologie, waardoor gebruikers hun onbenutte bandbreedte en middelen kunnen delen voor videostreaming. Deze aanpak verbetert niet alleen de videokwaliteit, maar zorgt ook voor meer efficiëntie in het streamen.

Wat betreft de koersprestaties heeft THETA een langdurige neerwaartse trend ervaren. Het volgde een dalende weerstandstrendlijn gedurende ongeveer 910 dagen sinds juni 2021. Ondanks herhaalde afwijzingen door deze trendlijn, is er recentelijk een belangrijke ontwikkeling: de prijs is begonnen met het doorbreken van de trendlijn. Dit kan een indicatie zijn van een mogelijke trendomkering, wat de aandacht van beleggers trekt naar de mogelijkheden van Theta Network.

Render koers in het afgelopen jaar
Render koers in het afgelopen jaar – TradingView

Synthetix (SNX): Opvallende speler in de wereld van gedecentraliseerde financiën (DeFi)

Synthetix (SNX) is het laatste project dat opvalt. Het is een gedecentraliseerd financieel (DeFi) platform op de Ethereum-blockchain. Op dit platform worden synthetische activa, bekend als ‘Synths’, gecreëerd en verhandeld. Deze Synths vertegenwoordigen traditionele activa zoals valuta, grondstoffen en aandelen. Gebruikers zetten het SNX-token in als onderpand om deze Synths te creëren.

Qua koersontwikkeling heeft SNX een uitdagende periode doorgemaakt. Het volgde een langdurige dalende weerstandstrendlijn sinds februari 2021. In juni van dit jaar bereikte het project een lokaal dieptepunt met een waardering van $1,80. Echter, een half jaar later is de koers verdubbeld tot $3,58, wat op het moment van schrijven de huidige prijs is. Deze recente toename heeft ertoe geleid dat SNX boven de dalende weerstandstrendlijn is uitgebroken. Dit wordt vaak geïnterpreteerd als een indicatie van een mogelijke nieuwe trend in de tegenovergestelde richting, wat hoop geeft op een positieve toekomst voor het project.

Synthetix koers in het afgelopen jaar
Synthetix koers in het afgelopen jaar – TradingView

Conclusie

Na een periode van groei in oktober en een zijwaartse beweging in november, lijkt de cryptomarkt zich op te maken voor een potentiële stijging in december. Drie altcoins – Render (RNDR), Theta Network (THETA), en Synthetix (SNX) – vallen op door hun recente ontwikkelingen en koersbewegingen.

RNDR heeft een indrukwekkende groei laten zien en biedt een innovatief platform voor grafische rendering. THETA, gericht op gedecentraliseerde videostreaming, vertoont tekenen van een mogelijke trendomkering. SNX, actief in de DeFi-sector, heeft zich hersteld van een dieptepunt en toont potentieel voor verdere groei. Deze drie projecten bieden boeiende vooruitzichten voor de laatste maand van het jaar.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Synthethix of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Altcoin nieuws

Top 3 cryptomunten van de week: Bitcoin stijgt, maar deze altcoins presteren nog véél beter
Donald Trump lanceert cryptoproject met eigen token: Wat je moet weten
Crypto knaller: Deze 3 munten stijgen tot 500% na Binance-notering
Meer nieuws

Meest gelezen

Bekende crypto analist: Deze 4 altcoins zijn klaar voor mega stijging
BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Bitcoin koers maakt zich klaar voor de ‘grand finale’