candlesticks
Altcoin

Welke cryptomunt moet je HODL’en in 2024?

In een recent onderzoek op Twitter (of X) vraagt Coin Bureau zijn ruim 800.000 volgers welke crypto ze aanhouden in 2024. Hierbij gebruiken ze de term HODL, die staat voor hold on for dear life. Vervolgens geeft Coin Bureau vier opties, namelijk SEI, AVAX, SUI en NEAR.

AVAX de grote winnaar

Na bijna 17.000 stemmen komt Avalanche (AVAX) als grote winnaar uit de poll, gevolgd door SEI. AVAX kreeg echter 43,1% van de stemmen en kan daarmee tot de grote baas van deze vier munten uitgeroepen worden.

Is dit een munt die jij ook aanhoudt in 2024?

Grayscale heeft in ieder geval besloten om AVAX aan hun portfolio toe te voegen. Zo is de munt opgenomen in het Grayscale Digital Large Cap Fund, het Grayscale DeFi Fund en het Grayscale Smart Contract Platform Ex-Ethereum Fund.

Overigens is ook Ripple (XRP) opgenomen in het Digital Large Cap Fund van Grayscale.

Inhoudelijk niet interessant

Je kunt je echter afvragen of Avalanche inhoudelijk heeft wat er nodig is om naar de top te stijgen.

Als we dit verhaal van Lark Davis mogen geloven, dan duikt de Avalanche Foundation momenteel in memecoins als onderdeel van de poging om het project via de culturele tak te drijven. “Ze dekken het ecosysteem door sommige memecoins te kopen. Dat is een gedurfde zet! Wat is jouw mening hierover?”

Het kan natuurlijk een slimme manier zijn om mensen naar het platform trekken, maar het is nog maar de vraag in hoeverre dit voor de lange termijn gebruikers oplevert. Dit zal vooral mensen trekken die op zoek zijn naar snelle winsten op memecoins en niet mensen die echt iets met AVAX willen.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Avalanche of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

80% van alle nieuwe crypto’s op Binance staan in het rood!
Rekt Capital verwacht snel nieuwe ‘hype-cyclus’ voor altcoins
Markus Thielen: Altcoins zijn ‘groot risico’ ten opzichte van Bitcoin
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Bekende Nederlandse crypto analist verkoopt al zijn Bitcoin – Dit is waarom
Nieuwe CPI-cijfers vandaag om 14.30: Dit staat de Bitcoin koers te wachten