Bitcoin prijs stijgt
Bitcoin

Deze handelaar voorziet een Bitcoin koers van 60.000 dollar

De populaire pseudonieme analist DonAlt voorspelt een koersstijging van Bitcoin naar 60.000 dollar. Tot die koers is er volgens DonAlt weinig sprake van weerstand in de grafiek van Bitcoin. “Gigantische sluiting, heel spannend. We zijn officieel terug in de all-time high range. Er is tot de koers van 60.000 dollar geen weerstand meer”, aldus een optimistische DonAlt.

Herhaling van zetten

Het lijkt erop dat DonAlt denkt dat Bitcoin in dezelfde positie zit als een paar weken geleden. Destijds schoten we vrij plotseling omhoog van 28.000 dollar naar de huidige koersen. Op dit moment tikt de Bitcoin koers binnen op 34.200 dollar en lukt het de bulls maar niet om verder omhoog te komen, ondanks de meerdere pogingen van de afgelopen dagen.

DonAlt lijkt er dus van overtuigd dat we alsnog een tweede stijging krijgen. “Het is bijna komisch te noemen. De grafiek kan er eerlijk gezegd niet veel beter uitzien dan dit. Er zijn duidelijk geen garanties in de handelswereld, maar ik ben blij met deze koersactie. Twee rode dagen en dan alleen maar omhoog zoals in de cirkel? (onderstaande grafiek) Je mag dromen …”, aldus DonAlt.

Hoewel DonAlt dus bullish is over Bitcoin, zit de digitale munt volgens hem in een kwetsbare hoek. Om die reden vraagt hij handelaren op te letten, omdat hij denkt dat een correctie weleens heel ruw kan zijn.

“Als we vanaf hier stijgen, dan gaan we enorm stijgen. Als we gaan dalen, dan gaan we enorm dalen. Het is tijd om op te letten”, zo gaat de analist verder.

Tijd voor de Spot Bitcoin ETF

Het lijkt erop dat de markt echt smacht naar de Spot Bitcoin ETF, die er hopelijk aan het begin van 2024 (of misschien wel eerder) komt. De Amerikaanse financiële toezichthouder, de Securities and Exchange Commission (SEC), lijkt in ieder geval weinig tegenargumenten meer te hebben voor de komst van de Spot Bitcoin ETF.

Als we met Bitcoin al dit soort stijgingen doormaken vanwege speculatie over de Spot Bitcoin ETF, kun je nagaan wat er dan zal gebeuren bij de daadwerkelijke goedkeuring van het beleggingsinstrument.

Dan breekt het spektakel helemaal los op de markt.

Het enige wat nog echt roet in het eten kan gooien is een recessie, die gezien de renteverhogingen van centrale banken over de hele wereld ook nog tot de mogelijkheden behoort.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Bitcoin nieuws

Bitcoin koers krijgt klap: Cruciale 48 uur in aantocht die alles kan veranderen
Cryptominingbedrijven investeren massaal voor Bitcoin-halvering in 2024
Cruciale economische week voor Bitcoin, kan de koers herstellen?
Meer nieuws

Meest gelezen

Enorme prijsstijging: Cryptomunt schiet 75% omhoog na grote aankondiging
Bitcoin koers daalt hard, wat is er aan de hand?
Deze nieuwe Cryptomunt Steeg in korte tijd met 7.000%