Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws

Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws

DOGE vliegt omhoog nadat Elon Musk terugkeert naar Twitter.

De op een Meme gebaseerde crypto valuta genaamd Dogecoin stijgt vandaag met meer dan 40% doordat de rijkste man ter wereld zich opnieuw uitsprak over de munt.


DOGE zit in een nieuwe “Elon pomp”

De Dogecoin koers steeg vlak na de tweets van Elon Musk tot boven de $0,06 per token. Musk, staat erom bekend dat hij vaak ‘reclame maakt’ voor Dogecoin op Twitter. Enkele dagen geleden zei hij nog dat hij een tijdje pauze nam van twitter, maar vandaag keerde hij terug om zich positief uit te laten over de meme-coin. Hij tweette bijvoorbeeld: “Dogecoin is de munt van het volk”.

Direct daarna sprong de Dogecoin prijs omhoog van $0,04 naar lokale hoogtepunten van $0,058. Daarnaast steeg ook het handelsvolume met meer dan 100% in vergelijking met woensdag.


De Bitcoin richting het weerstandsniveau van $40.000

Musk had eerder al geholpen een Dogecoin bull run te stimuleren. Hij steunde de bestaande hype die gecreëerd was door de beruchte Reddit-groep, r / Wallstreetbets. In een interview met Clubhouse beschreef hij zijn verschillende eerdere interacties met de crypto valuta als grapjes. Echter denkt hij dat de beste dagen nog in het verschiet liggen.

“Dogecoin is gemaakt als een grap om crypto valuta’s voor de gek te houden, maar het lot houdt van ironie”. Zo vatte hij destijds samen.

Musk haalde ook de krantenkoppen nadat hij een prijsstijging in de Bitcoin veroorzaakte door dit het enige woord in zijn Twitter-biografie te maken. Ook liet hij zich eerder deze week positief uit over de grootste digitale munt. Hij zei:

“Ik moest er even over nadenken, maar ik denk op dit moment dat de Bitcoin een goed idee is. En daarom ben ik een voorstander van de Bitcoin. Zoals ik al zei, laat van de partij, maar ik ben een voorstander van de Bitcoin.”


Geïnteresseerd in het leverage traden van Bitcoin en andere crypto? Klik hier en maak een account aan op Bybit.


Musk verwijdert “Bitcoin” van Twitter bio

Ondanks dat Elon Musk dus fan lijkt te zijn van Bitcoin, heeft hij het woord weer verwijdert uit zijn twitter biografie. Sinds de tweets van de rijkste man ter wereld zakte de BTC prijs in van $38.600 tot $37.000. De twitter community begon snel met roepen dat Elon alleen maar geïnteresseerd is in Dogecoin.

DOGE investeerders zullen Musk vandaag dus bedanken, Bitcoin investeerders zouden gewild hebben dat hij iets langer van social media was verdwenen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten