dimn
Bitcoin

Donald Trump: Jamie Dimon is niet meer negatief over Bitcoin

Donald Trump maakt een goede kans om de volgende president van de Verenigde Staten te worden. Hij won onder andere veel stemmen voor zich, door zeer positief over Bitcoin te zijn. Nu deelde hij in gesprek met Bloomberg dat hij Jamie Dimon op het oog heeft als minister van Financiën.

Die staat echter bekend als Bitcoin-hater, maar volgens Trump is hij behoorlijk ven mening veranderd de afgelopen weken.

Jamie Dimon is geen Bitcoin-hater meer?

Ook Donald Trump was ooit iemand die niets van Bitcoin moest hebben. Tijdens zijn vorige presidentschap noemde hij Bitcoin nog oplichterij gebaseerd op gebakken lucht.

Nu geeft hij aan dat hij de industrie zal beschermen in de Verenigde Staten. Enige tijd geleden riep Trump zelfs dat hij alle resterende Bitcoin in de Verenigde Staten zou willen produceren. Ook wil hij het recht van mensen om een eigen wallet te beheren beschermen.

Jamie Dimon zou nu ook van mening veranderd zijn. “Als je het aan Jamie Dimon vraagt, dan was hij heel negatief. Nu is hij plotseling een beetje van mening aan het veranderen”, aldus Trump tegenover Bloomberg.

Donald Trump lijkt zich vooral te realiseren dat het belangrijk is voor Amerika om Bitcoin te omarmen, omdat anders China het weleens zou kunnen doen. Als Trump ergens een hekel aan heeft, dan is het China wel.

We moeten China voorblijven

“Als wij het niet doen (Bitcoin omarmen) dan pakt China het op en gaat China dit winnen. Het kan een ander land zijn, maar China is de meest waarschijnlijke kandidaat. China zit er heel erg in. Het gaat ook niet meer weg. Het is fantastisch.

Ik heb veel mensen leren kennen, zelfs tijdens de meeting in San Francisco. Ik ging naar San Francisco, waar ik veel mensen ontmoette waarvoor dit echt een industrie begint te worden”, aldus Donald Trump.

Hij lijkt hier even te vergeten dat er in China een algeheel verbod op Bitcoin geldt. Wat dat betreft zijn dit een beetje vreemde uitspraken, maar daar staat hij natuurlijk om bekend.

Uiteindelijk moeten we nog maar zien wat er allemaal terechtkomt van de wilde Bitcoin-plannen van Donald Trump.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitcoin nieuws

Dit is de echte reden achter de Bitcoin koersval van vandaag
Peter Brandt waarschuwt: Gigantisch probleem voor de Bitcoin koers bij doorbraak onder dit kritieke niveau
Huidige Bitcoin-cyclus vertoont overeenkomsten met piek van 2019
Meer nieuws

Meest gelezen

De Bitcoin Bull Run is over en Altseason zal nooit plaatsvinden
Onbekende cryptohandelaar verandert in drie dagen $1.200 in $10 miljoen
Waarom daalt de Bitcoin koers vandaag plotseling?