bitget
Exchange

Dragonfly Capital investeert miljoenen in derivatenbeurs Bitget

Dragonfly Capital investeert 10 miljoen dollar in het derivatenplatform Bitget, zo kondigde de in San Francisco gevestigde venture capital firma aan op 4 april. De fondsen worden gebruikt om Bitget te ondersteunen bij het verdere overnemen van de wereldwijde markt voor crypto-derivaten.

https://twitter.com/CoingraphNews/status/1643205563134746624

Indrukwekkende cijfers

Bitget zelf weet te onthullen dat het sinds de oprichting in 2018 ruim 80.000 handelaren mocht verwelkomen en nog eens 380.000 copy-handelaren. Dit zijn mensen die ervoor kiezen om de trades van andere handelaren op het platform van Bitget te volgen.

Dankzij deze feature hoef je zelf niet meer te handelen, maar kun je professionals voor jou laten handelen op het platform van Bitget. In ruil daarvoor krijgen zij een klein percentage van de handelskosten die jij maakt op het platform.

Voor 2023 is Bitget van plan om zijn diensten uit te breiden naar de spothandel, willen ze een launchpad introduceren en komen er Bitget Earn producten. Wat dat betreft gaan ze de echte grote beursplatformen achterna om de hele markt te kunnen bestrijken.

Dragonfly bekend in cryptowereld

De investeringsfirma Dragonfly Capital, die dus 10 miljoen dollar in Bitget stoppen, is een bekende in de cryptowereld. Het investeerde onder andere in Matter Labs, 1inch en Polygon. In 2022 had het bedrijf ongeveer 3 miljard dollar aan assets onder beheer.

Nu neemt het dus voor 10 miljoen dollar een aandeel in Bitget, een zeer ambitieus handelsplatform, dat wil concurreren met partijen als Binance en Coinbase. Qua timing hadden ze geen beter moment kunnen kiezen.

Het lijkt erop dat het zwaarste deel van de bearmarkt achter ons ligt en dat de blik eindelijk weer vooruit kan. Bitcoin won vanaf het begin van het jaar al ruim 60 procent aan waarde. Het lijkt nog te vroeg om van een bullmarkt te spreken, maar het ziet er zeker goed uit voor de industrie op dit moment.

Exchange nieuws

BitFlyer Holdings neemt FTX Japan over en bereidt lancering van Crypto-ETF’s voor
Coinbase wil toegang tot privé-communicatie SEC voorzitter
Rho Markets herstelt van Oracle-fout: $7,6 miljoen aan stablecoins teruggegeven
Meer nieuws

Meest gelezen

Elon Musk: Amerika gaat failliet
Tom Lee: Bitcoin koers gaat vanaf hier met 1.100% stijgen
Update Ripple vs SEC rechtszaak 22 juli