bitget
Exchange

Dragonfly Capital investeert miljoenen in derivatenbeurs Bitget

Dragonfly Capital investeert 10 miljoen dollar in het derivatenplatform Bitget, zo kondigde de in San Francisco gevestigde venture capital firma aan op 4 april. De fondsen worden gebruikt om Bitget te ondersteunen bij het verdere overnemen van de wereldwijde markt voor crypto-derivaten.

https://twitter.com/CoingraphNews/status/1643205563134746624

Indrukwekkende cijfers

Bitget zelf weet te onthullen dat het sinds de oprichting in 2018 ruim 80.000 handelaren mocht verwelkomen en nog eens 380.000 copy-handelaren. Dit zijn mensen die ervoor kiezen om de trades van andere handelaren op het platform van Bitget te volgen.

Dankzij deze feature hoef je zelf niet meer te handelen, maar kun je professionals voor jou laten handelen op het platform van Bitget. In ruil daarvoor krijgen zij een klein percentage van de handelskosten die jij maakt op het platform.

Voor 2023 is Bitget van plan om zijn diensten uit te breiden naar de spothandel, willen ze een launchpad introduceren en komen er Bitget Earn producten. Wat dat betreft gaan ze de echte grote beursplatformen achterna om de hele markt te kunnen bestrijken.

Dragonfly bekend in cryptowereld

De investeringsfirma Dragonfly Capital, die dus 10 miljoen dollar in Bitget stoppen, is een bekende in de cryptowereld. Het investeerde onder andere in Matter Labs, 1inch en Polygon. In 2022 had het bedrijf ongeveer 3 miljard dollar aan assets onder beheer.

Nu neemt het dus voor 10 miljoen dollar een aandeel in Bitget, een zeer ambitieus handelsplatform, dat wil concurreren met partijen als Binance en Coinbase. Qua timing hadden ze geen beter moment kunnen kiezen.

Het lijkt erop dat het zwaarste deel van de bearmarkt achter ons ligt en dat de blik eindelijk weer vooruit kan. Bitcoin won vanaf het begin van het jaar al ruim 60 procent aan waarde. Het lijkt nog te vroeg om van een bullmarkt te spreken, maar het ziet er zeker goed uit voor de industrie op dit moment.

Exchange nieuws

Crypto.com krijgt goedkeuring van Centrale Bank van Ierland als VASP
Ministerie van Financiën van Thailand trekt licentie van cryptobeurs Zipmex in
Coinbase Advanced: Het toonaangevende platform voor ervaren crypto traders
Meer nieuws

Meest gelezen

Voormalig Ripple directeur: Dit is wanneer we een gigantische XRP stijging kunnen verwachten
Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken