yuga labs
NFT

Eerste Bitcoin-NFT veiling Yuga Labs levert $16,5 miljoen op

De eerste 288 NFTs van Yuga Labs op de Bitcoin blockchain zijn onder de digitale hamer gegaan voor een totaalbedrag van ongeveer 735 Bitcoin. Tegen de huidige koersen praten we dan over een bedrag van om en nabij de 16,5 miljoen dollar.

Hoogste bod

Het hoogste bod dat iemand voor één van de NFTs deed was 7,1159 Bitcoin, wat neerkomt op een bedrag van ongeveer 161.000 dollar. We kunnen bijna niets anders doen dan concluderen dat Yuga Labs hiermee Bitcoin-NFTs op de kaart heeft gezet.

Top 10 biedingen. Bron: TwelveFold

Aan de andere kant is het niet te controleren of de firma zelf verantwoordelijk is voor sommige biedingen. Uiteindelijk is het vrij eenvoudig om met dit soort zaken te frauderen en te doen alsof je een hele populaire NFT-collectie aan het verkopen bent.

TwelveFold #1, de duurste van de collectie. Bron: Yuga Labs

Yuga Labs, het bedrijf achter ApeCoin en de Bored Ape Yacht Club, kondigde de collectie eind februari aan. We zijn nu een kleine anderhalve week verder en de miljoenen stromen binnen bij het bedrijf. De bovenstaande afbeelding is de NFT waar uiteindelijk meer dan 7 Bitcoin voor is neergelegd.

Winnaar is blij

De winnaar van TwelveFold #1 is in ieder geval enorm blij met zijn aankoop. “Ik had het geluk om het winnende bod voor een Bitcoin Ordinal van de TwelveFold-collectie van Yuga Labs te plaatsen. Ik kan niet wachten hoe dit zich de komende tientallen jaren zal ontwikkelen”, aldus Carsonturner.

Het lijkt erop dat de verzamelaar in kwestie speciaal voor de collectie van Yuga Labs Bitcoin heeft gekocht, want hij heeft de “.eth” extensie in zijn naam. Normaal gesproken is dit iets wat Ethereum-maximalisten doen.

We zullen de komende jaren zien of NFTs op Bitcoin een toekomst hebben. In principe bestaat de hele industrie voor NFTs nog niet zo lang, dus dat moeten we allemaal nog maar afwachten uiteindelijk.

NFT nieuws

Magic Eden overtreft marktleider Blur in NFT-handelsvolume
Yuga Labs draagt games over en focusseert zich op kernactiviteiten
Starbucks maakt een einde aan zijn NFT-programma
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist: VeChain koers gaat met 1400 procent stijgen
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’