Altcoin,

Eigenaar Tron wilt dit jaar gaan samenwerken met Ethereum

Justin Sun, oprichter van Tron (TRX), vertelt dat hij denkt dat het Tron ecosysteem dit jaar officieel zal samenwerken met Ethereum (ETH). Dit vertelde hij in een podcast.


“Tron (TRX) gaat dit jaar nog samenwerken met Ethereum”

Specifieker gezegd zei Sun dat hij het volgende denkt: “Dit jaar nog zullen we zien dat Tron officieel samenwerkt met Ethereum”.

Onlangs liet Vitalik Buterin, de mede oprichter van Ethereum, zich nog sceptisch uit over Tron. Dit deed hij in een Tweet op 1 april. In een vraag over deze tweet zegt Sun dat hij denkt dat concurrentie zorgt voor een beter product. Sun voegt daar het volgende aan toe:

“Ik denk dat we in de toekomst zullen samenwerken met veel Ethereum ontwikkelaars en ook met de bedrijven die eerder op Ethereum zijn gebouwd om de industrie beter te maken.”

Naast deze opmerkelijke uitspraak over een mogelijke samenwerking met Ethereum heeft de CEO van Tron ook een schaalbaarheidsupdate aangekondigd. Sun beweert dat deze update ervoor moet zorgen dat de transactiesnelheid ten minste 100 keer verhoogd zal worden. Ook zegt hij dat de kosten drastisch verlaagt zullen worden. Deze update zal plaats vinden ergens in het tweede kwartaal van 2019.


Aankondigingen en updates Tron Netwerk

Tijdens de podcast vertelde Sun dat de op Tron gebaseerde versie van Tether (USDT) zal worden uitgebracht op 9 april. Hij vertelt dat de op Tron gebaseerde versie van de stablecoin goedkopere en snellere transacties mogelijk maakt dan de op Bitcoin gebaseerde versie.

Zoals Newsbit eerder schreef, hebben twee belangrijke crypto exchanges, Huobi en OKEx al hun steun uitgesproken voor de op Tron gebaseerde versie van Tether.

De CEO van TRX ging verder met zijn aankondigingen en vertelde dat in het tweede kwartaal van 2019 ook een nieuw privacy netwerk geïntroduceerd wordt. Deze is gebaseerd op de technologie die gebruikt wordt door Zcash (ZEC).


Waar koop je goedkoop Tron (TRX)?

Geinspireerd geraakt door Justin Sun en wil je TRX kopen? Bekijk dan altijd eerst waar jij voor de beste prijs Tron tokens kunt kopen. Er zit namelijk een enorm verschil in kosten bij exchanges. Newsbit raadt aan om gebruik te maken van Bitvavo. Deze exchange biedt veruit de beste deals.