Bitcoin Nieuws

Bitcoin Nieuws

“Er staan 3 Bitcoin automaten bij de fabrieken van Tesla”

LibertyX beweert dat er drie Bitcoin-geldautomaten zijn geplaatst bij de Tesla fabrieken, maar Elon Musk ontkent.


Een vreemde situatie

Een discussie over drie Bitcoin geldautomaten bij Tesla fabrieken, heeft Twitter stomverbaasd.

Will Reeves, de CEO van Bitcoin app Fold, tweette zaterdag dat er een Bitcoin-geldautomaat is bij een Tesla-fabriek. Het bedrijf LibertyX, de makers van Bitcoin-geldautomaten, reageerde hierop en beweerde dat er in zelfs drie Bitcoin-geldautomaten zijn bij drie giga-fabrieken in de VS. Ondanks dat zegt de CEO van Tesla. Elon Musk dat dit niet klopt.

Het lijkt erop dat de verwarring is ontstaan over het feit dat de Bitcoin-geldautomaten niet speciaal voor Bitcoin zijn gemaakt. Volgens LibertyX-medewerker LibertyX_Chris op Reddit waren het tot voor kort gewone geldautomaten. Zodra de geldautomaten zijn verzonden, kunnen ze worden geüpgraded om extra functies te bieden, zoals de mogelijkheid om Bitcoin te kopen.


Ja, het is echt waar er zijn Bitcoin automaten

“Ja, het is echt. Drie traditionele geldautomaten die we hebben geüpgraded om ook Bitcoin te verkopen staan bij de fabrieken. Deze automaten zijn alleen voor werknemers (en mogelijk bezoekers als ze weer openstaan voor rondleidingen), ”zei LibertyX_Chris op Reddit.

De geldautomaten bieden Bitcoin aan tegen een vergoeding van 8%. Bij de automaten kun je nu alleen nog Bitcoins kopen maar de medewerker vertelt dat men er spoedig ook Bitcoins kan verkopen.


0,25 BTC is niet genoeg

Volgens Chris Yim, de CEO van LibertyX, vond de upgrade van traditionele geldautomaten pas een paar maanden geleden plaats. Dit zou kunnen verklaren waarom Musk het niet weet. “Dit is een man die tegelijkertijd elektrische auto’s bouwt, een tunnel graaft en auto’s de ruimte in stuurt – hoewel hij zelf 0.25 BTC bezit.”

“Elon, 0,25 BTC is niet genoeg, en nu je Bitcoin kunt kopen bij de 3 van je fabrieken, hoef je niet eens de deur uit”, zei LibertyX op Twitter.

Het is echter nog maar de vraag of Elon Musk zijn geld in Bitcoins gaat stoppen.

 

Bitcoin nieuws

Auteur Black Swan: “Bitcoin is gefaald ook als het $100K waard wordt” Auteur Black Swan: “Bitcoin is gefaald ook als het $100K waard wordt”
Het zwaarste deel van de crypto bearmarkt ligt nog voor ons Het zwaarste deel van de crypto bearmarkt ligt nog voor ons
Analisten van Deutsche Bank verwachten dat Bitcoin koers herstelt tot $28K Analisten van Deutsche Bank verwachten dat Bitcoin koers herstelt tot $28K
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto.com verwijdert Dogecoin, Shiba Inu en andere munten uit het verdienprogramma Crypto.com verwijdert Dogecoin, Shiba Inu en andere munten uit het verdienprogramma
Het zwaarste deel van de crypto bearmarkt ligt nog voor ons Het zwaarste deel van de crypto bearmarkt ligt nog voor ons
Anonieme handelaar koopt enorme hoeveelheden Ethereum Anonieme handelaar koopt enorme hoeveelheden Ethereum
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten