Dogecoin Nieuws, Ethereum Nieuws

Dogecoin Nieuws, Ethereum Nieuws

Ethereum schiet voorbij de $1000 grens

Ethereum heeft vandaag de $1.000 grens doorbroken en steeg deze ochtend zelfs even tot een hoogtepunt van $1.170. Zal de grootste altcoin spoedig een nieuwe All Time High neer gaan zetten?


Ethereum is op weg naar een ATH

Terwijl crypto investeerders sinds kerst massaal naar Bitcoin trokken, is het Ethereum die in het begin van 2021 de show steelt. De grootste altcoin lijkt zelfs op weg om weg om zijn hoogste punt ooit van $1.432 te overtreffen. De laatste keer dat ETH vier cijfers waard was, was in februari 2018.


Geïnteresseerd in het leverage traden van Bitcoin en andere crypto? Klik hier en maak een account aan op Bybit.


Het begin van een nieuwe altseason?

Het succes van Ethereum vandaag, en het succes van de meeste andere grote altcoins, is grotendeels te koppelen aan de geweldige prestaties van de Bitcoin. Altcoins volgen vaak de prijs van Bitcoin. Wanneer BTC een enorme prijsstijging heeft meegemaakt, verwachten handelaren vaak dat grote altcoins zullen volgen en dat is precies wat we de afgelopen dagen meemaken.

Is het op hol geslagen succes van ETH het begin van een nieuw ‘altseason’? Het begint er steeds meer op te lijken. Op 2 januari steeg Dogecoin bijvoorbeeld al met meer dan 100% en ook de VeChain en Litecoin prijs schiet de lucht in.

Ondertussen presteert Ripple’s XRP token nog altijd ondermaats. Na de aanklacht van de SEC is de koers ongenadig hard ineengezakt. Ook nu alle altcoin prijzen omhoog schieten profiteert XRP niet of nauwelijks mee.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten