Ripple, xrp
Ripple

Expert verwacht Ripple prijsstijging van 2.400% naar $18

Ripple’s XRP heeft tijdens zijn laatste rally tegenstand ondervonden, maar een analist voorziet een prijsstijging tot $18 door een historisch patroon.

Een prijs van $18

XRP is met 22% gedaald ten opzichte van het hoogtepunt van $0,93 die het eergisteren bereikte. John, een technisch analist, heeft onlangs echter een gedurfde prijsprognose gemaakt. Volgens de analist zou XRP, als een specifiek patroon zich blijft ontvouwen, kunnen stijgen naar $18.

De analyse van John verwijst naar een historisch patroon vol met een reeks aan prijsdalingen en pompen op de dagelijkse XRP-grafiek.

Als dit patroon zich blijft voordoen voor XRP, hebben we eerst een dip naar $0,52, gevolgd door een pomp naar de $4,30. Vervolgens een daling naar $1,60. Een stijging naar $7,40. Daling naar $6 en een pomp naar $18. Het is tot nu toe nauwkeurig geweest, laten we kijken of het vol kan houden.

– John

Na de prijspiek tot $0,9380 op 13 juli, bleef XRP de winsten van de afgelopen twee dagen afwerpen. De analyse van John suggereert dat deze dip zou aanhouden totdat XRP zakt naar $0,52. Hij merkte echter op dat er hierna een stijging naar $4,30 zou volgen.

De analist verwacht nog een dip van $4,30 naar $ ,60, wat een pomp naar $7,40 zou inluiden. Volgens hem zou een daaropvolgende daling van $7,40 naar $6 volgen. John zegt echter dat dit vooraf zal gaan aan een opmerkelijke stijging naar $18. Een stijging tot $18 zou een stijging van 2.400% van de huidige waarde van XRP betekenen.

De analist beweert dat dit patroon tot nu toe bijzonder nauwkeurig is geweest, maar of het zo doorgaat, valt nog te bezien. Het verwachte tijdsbestek voor deze prijsacties is eind september. John benadrukt echter dat de analyse geen feiten presenteert, maar historische patronen vergelijkt.

John verklaarde dat hij zich op dit cruciale moment in de markt niet bezighoudt met dergelijke handelsstrategieën. Hij benadrukte dat hij na jaren van wachten van plan is zijn XRP vast te houden tot het de $18 bereikt, zonder daarbij tussentijdse winsten te innen.

Fib-niveaus en de prijs van XRP

In een aparte tweet deelde John de belangrijkste Fibonacci-niveaus voor het toekomstige traject van XRP, waarbij hij de swing high van $1,96 als referentiepunt gebruikte.

Deze niveaus omvatten de $3,30 bij de 1.618 Fibonacci-extensie, $5,50 bij de 2.618-extensie, $7,60 bij de 3.618-extensie en $9,10 bij de 4.236-extensie. Hij adviseerde investeerders om prijsreacties op deze niveaus te verwachten als XRP ze bereikt.

Bovendien waarschuwde hij dat hij deze voorspellingen conservatief deed, en zelfs hogere doelen zouden mogelijk kunnen zijn door de vorige all-time high als de swing high te beschouwen.

Na de uitspraak van rechter Analisa Torres is XRP officieel geen effect. Mede hierdoor steeg de munt op 13 juli naar de $0,9380. XRP is echter gedaald tot de huidige waarde van $0,7239. Hoewel XRP de afgelopen 24 uur met 8,71% is gedaald, is het de afgelopen twee dagen nog steeds met 53% gestegen.

Gratis 20 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 20 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Ripple nieuws

Experts bezorgd na verlies van Ripple in rechtszaak tegen SEC
Oplopende spanningen in Ripple-SEC rechtszaak door geschil over deskundige getuigenis
Ripple versterkt positie in Japan door nieuwe samenwerking
Meer nieuws

Meest gelezen

Cathie Wood: 6 Ethereum is genoeg om miljonair te worden
Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?
Bitcoin koers valt onder de $60.000 – wat is er aan de hand?