crypto prijs stijgt
Altcoin

Explosieve groei: Deze cryptomunten boeken dubbele en driedubbele winsten

Terwijl grote cryptovaluta zoals Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) de afgelopen weken slechts bescheiden groeicijfers lieten zien – met een stijging van respectievelijk 1,3% en 1,7% in de afgelopen zeven dagen – waren er enkele uitzonderingen die indrukwekkende winsten boekten, met stijgingen van dubbele en zelfs driedubbele cijfers.

Sui (SUI)

Sui (SUI) behoort tot de best presterende cryptovaluta van het moment. Dit vooruitstrevende Layer 1 (L1) blockchain- en smart contractplatform concurreert met gevestigde namen zoals Ethereum en Solana (SOL). Sui is ontworpen om de voordelen van Web3 toegankelijk te maken met de eenvoud van Web2, en biedt een indrukwekkende verwerkingscapaciteit van maar liefst 297.000 transacties per seconde.

In de afgelopen maanden heeft SUI een flinke opwaartse trend laten zien. Vanaf een dieptepunt van $0,48 klom het naar een nieuwe all-time high (ATH) van $2,28, een stijging van 375%. Alleen al in de afgelopen week steeg SUI met 27,6%.

WhiteBIT Coin (WBT)

WhiteBIT Coin (WBT), de native cryptocurrency van WhiteBIT – een van de grootste crypto-exchanges in Europa – profiteert van de toenemende populariteit van het platform.

Sinds de bodem van $3,25 in februari 2023, heeft de munt een gestage groei doorgemaakt. WBT bereikte onlangs een recordwaarde van $15,21, wat neerkomt op een stijging van bijna 370% in anderhalf jaar tijd. De afgelopen week zette de token een indrukwekkende stijging van 32,5% neer.

Neiro (NEIRO)

De grootste winnaar van de afgelopen week is zonder twijfel Neiro (NEIRO). Deze memecoin, geïnspireerd door de Shiba Inu-hond Neiro, is volledig community-gedreven en doet denken aan andere populaire honden-memecoins zoals Dogecoin (DOGE) en Shiba Inu (SHIB).

Neiro kende een explosieve groei van maar liefst 104% in de afgelopen week, waarmee het zich in de top 100 van cryptovaluta qua marktkapitalisatie vestigde. Nog opvallender is de totale groei van de munt sinds de lancering op 1 augustus van dit jaar – een ongelooflijke stijging van 81.690%.

Krijg €10 cadeau bij BitvavoHandel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Maak een account bij Bitvavo. Stort 10 euro en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Start nu!

  • Vergunning DNB
  • Lage fees
  • Betrouwbaar

Altcoin nieuws

Millennials kiezen massaal voor cryptovaluta: groot potentieel voor Bitcoin en DeFi, blijkt uit onderzoek
Experts voorspelt stijging van 1.400% voor deze veelbelovende cryptomunt
Deze 3 cryptomunten stijgen explosief: Dit is waarom
Meer nieuws

Meest gelezen

Waarom vandaag 14:30 cruciaal wordt voor de Bitcoin koers
Deze 3 crypto’s laten enorme stijgingen zien: Wat is er aan de hand?
Bitcoin koers zakt onder $60.000 terwijl de SEC opnieuw toeslaat
Newsbit
Bekijk de app
Bekijk