Gaan Altcoins Stijgen? Ethereum en Ripple prijzen Omhoog!

 
 

De Bitcoin prijs blijft omhoog vliegen terwijl de altcoin prijsstijging een beetje tegenvalt. Echter, vandaag zien we de Ethereum koers plotseling omhoog vliegen en ook Ripple lijkt te willen stijgen. Gaan de altcoins meestijgen met BTC?


Ethereum (ETH) prijs stijgt met 11,4%

Ethereum is vandaag 1 van de best presterende grote altcoins. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 ETH token rond de $345,00 dollar. Dit terwijl de Ethereum prijs gisteren nog ‘slechts’ rond de $308,00 dollar lag. Dat betekent dat de ETH koers vandaag met meer dan 11 procent is gestegen.

 


Dat de ETH prijs mee stijgt met BTC is een teken van sterkte. Al een paar weken lang wint Bitcoin dominantie over de altcoins. Vandaag lijkt Ethereum met volle teugen mee te profiteren van de bullmarkt. Vergeet niet: In de bullmarkt van 2017 lag de Ethereum prijs rond de $450 dollar toen de Bitcoin prijs rond de $10.000 lag. Er is dus nog een flinke inhaalslag te maken.

 

Gaat ook Ripple (XRP) mee stijgen?

Is ook Ripple’s XRP klaar voor een inhaalslag? Dat ligt aan de BTC koers zegt analist Nick. “Je ziet dat zodra BTC stabiliseert geld naar de major alts vloeit.”

Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 XRP rond de $0,491 dollar. Dit terwijl de Ripple prijs gisteren rond de $0,461 dollar lag. Dat beteken dat de Ripple koers vandaag met zo’n 6 procent is gestegen. Een schamele 6 procent kunnen we het misschien wel noemen ten opzichte van de 10%+ van BTC en ETH. Echter, er is hoop!

Meerdere malen hebben we de enorme positieve kijk van verschillende crypto analisten gedeeld op ons platform. Er lijkt een flinke prijsstijging aan te komen, maar wanneer?

 
 

Investeren in altcoins of Bitcoins vasthouden?

Dit is een vraag die heel veel gesteld wordt op het moment. Crypto analist Nick heeft hier een duidelijk antwoord op: “Alts reageren nog steeds heel heftig als Bitcoin een move maakt. Oftewel zo lang Bitcoin zo bullish blijft is het ontzettend riskant om in alts te zitten. Voor long term zou je telkens kleine beetjes kunnen bijkopen van altcoins die je graag wil hebben, maar zeker voor short term is het het meest verstandig om in bitcoin te zitten (Of in stablecoins als je verwacht dat bitcoin gaat dalen)”

Kortom: Pas wanneer Bitcoin stabiliseert zullen altcoins een flinke inhaalslag gaan maken. Interesse in advies of wil je gewoon mee discussieren? Join onze Telegram groep: @newsbit_crypto.

Bitvavo Actie! €1000 Gratis Handelen

Bitvavo exchange

Maak een account aan via Newsbit op Bitvavo en betaal over de eerste €1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is in Nederland de goedkoopste en enige officiële cryptocurrency exchange.

 

knop_account-aanmaken