Ripple xrp token
Ripple

Gaat de Ripple koers enorm stijgen door Golden Cross?

Een Twitter-gebruiker heeft een XRP-grafiek geplaatst met een Golden Cross-patroon, dat een flinke prijsstijging belooft. Ondertussen verplaatsen drie grote crypto exchanges gigantische hoeveelheden Ripple tokens tussen elkaar.


XRP’s Golden Cross

De Twitter-gebruiker met de naam ‘gordongekko369‘ heeft een grafiek gedeeld waarin staat dat Ripple’s XRP een bullish patroon heeft gevormd dat een Golden Cross wordt genoemd. Als zo’n golden cross wordt gevormd schiet de prijs meestal enorm omhoog. In de grafiek toont de Twitteraar aan dat hij verwacht dat de Ripple koers stijgt tot boven de $0,37 dollar.

Ondanks dat het een bullish signaal is biedt het geen 100% garantie dat de koers daadwerkelijk flink gaat stijgen. Onlangs werd er namelijk ook een Golden Cross patroon gespot op de Bitcoin grafiek. Echter, in plaats van dat de koers steeg, zagen we de Bitcoin prijs dalen tot onder de $10.000.


41,6 miljoen XRP tokens verstuurd

Er worden vandaag enorme aantallen XRP tokens verstuurd. De XRPL-monitor meldt dat er twee enorm grote transacties zijn uitgevoerd in XRP. Deze twee transacties van 41,6 miljoen XRP tokens hadden een gezamenlijke waarde van ongeveer $11.4 miljoen dollar.

De grote crypto exchanges Binance, Huobi en Bithumb blijken betrokken te zijn bij de XRP transacties. 25 miljoen XRP tokens werden overgebracht tussen Bithumb-wallets. In de tweede transactie stuurde Huobi 16.660.000 XRP naar Binance.