Altcoin, Shiba inu

Gaat McDonald’s SHIB betalingen accepteren?

De Shiba Inu-community blijft proberen grote bedrijven over te halen om de SHIB token te accepteren als betaalmiddel. Een Twitteraar genaamd @ShibArmy1365 aan McDonald’s of ze Shiba Inu wilden accepteren. McDonald’s reageerde op de vraag met het volgende, standaard, antwoord:

“We stellen het op prijs om uw interesse te horen en de betalingservaring voortdurend te evalueren”.


McDonald’s reageert op SHIB-tweet

De nietsvermoedende social media redacteur van McDonald’s stuurde hoogstwaarschijnlijk een standaard antwoord op de tweet. De kans is dan ook groot dat ze waarschijnlijk niet hadden verwacht meer dan 1.500 likes te krijgen op het antwoord.

SHIB-fans reageerden ook massaal met afbeeldingen van McDonald’s producten op basis van Shiba, waaronder een ‘Shib Mac’ of ‘McShib’. Anderen bewerkten het McDonald’s-logo met SHIB, waarvan ze erop wezen dat ze het kleurenschema in ieder geval al deelde.

Aangezien McDonald’s momenteel helemaal geen cryptocurrency accepteert, is het natuurlijk onwaarschijnlijk dat ze binnenkort SHIB-tokens zullen accepteren. Toch is de acceptatie van SHIB deze maand snel toegenomen. Crypto-betalingsbedrijf Coingate onthulde op 11 november dat het SHIB-ondersteuning heeft geopend, zodat 500 van zijn winkeliers SHIB-betalingen kunnen accepteren.