Elon Musk
Dogecoin

Gaat Twitter content creators betalen in Dogecoin?

Elon Musk, de CEO van Twitter, heeft bevestigd dat zijn team bezig is met het ontwikkelen van een functie waarmee Twitter-gebruikers in de nabije toekomst geld kunnen verdienen met hun content. Betekent dit dat Twitter Dogecoin betalingen zal ondersteunen?

Gaat Twitter content creators betalen in Dogecoin?

Sinds de overname van Twitter vorig jaar heeft Elon Musk verschillende veranderingen doorgevoerd, waaronder de bevestiging door de CEO van Twitter dat contentmakers geld kunnen verdienen met hun content op het platform. Dit heeft bijgedragen aan de opwinding rond Dogecoin, maar de hype is sindsdien afgenomen omdat Twitter-gebruikers tot nu toe hun content nog niet kunnen monetizen. Daar lijkt echter spoedig verandering te komen in deze situatie.

Elon Musk vertelde in een tweet namelijk dat het team eraan werkt om Twitter-gebruikers te helpen geld te verdienen met hun content. Na de uitspraak van Musk ontstonden er gesprekken over dit onderwerp, waarbij verschillende gebruikers verschillende manieren voorstelden om geld te verdienen. Er werd ook voorgesteld dat Musk ervoor zou kunnen zorgen dat gebruikers DOGE-tokens kunnen verdienen in plaats van dollars of euro’s.

Op 3 februari kondigde Elon Musk al aan dat het bedrijf advertentie-inkomsten gaat delen met videomakers, aangezien Twitter zich richt op het creëren van een ‘creator-economie’. Het enige probleem is dat gebruikers zich moeten aanmelden voor Twitter Blue, wat begint bij $ 8 per maand.

Dogecoin prijs reageert niet

De tweet van Elon Musk heeft geen effect op de prijs van Dogecoin. Op dit moment wordt DOGE verhandeld voor $0,08787, wat betekent dat de prijs vandaag met 1 procent is gestegen.

Dogecoin nieuws

Dogecoin op weg naar nieuwe all-time high? Analist ziet koers mogelijk stijgen tot $3
Waarom stijgt de Dogecoin koers vandaag?
Dogecoin koers stijgt met 14% dankzij massale whale-activiteit
Meer nieuws

Meest gelezen

Robert Kiyosaki waarschuwt voor gigantische crash: Bitcoin koers kan dalen tot $5000
Elon Musk praat voor het eerst over Ripple (XRP)
Van $700 naar $2,4 Miljoen: Crypto handelaar wint jackpot met memecoin
Newsbit
Bekijk de app
Bekijk