Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws, Ripple Nieuws

Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws, Ripple Nieuws

Gene Simmons optimistisch over DOGE & XRP

Gene Simmons, de frontman van Kiss en een inmiddels bekende fan van cryptocurrencies zoals de Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH), is momenteel erg optimistisch over Dogecoin (DOGE) en Ripple’s XRP.


Simmons nu in bezit van verschillende cryptocurrencies

Dit maakt de Kiss-frontman bekend via het sociale netwerk van Twitter. Via de Tweet heeft Simmons bevestigd dat hij nu diverse cryptocurrencies in zijn bezit heeft, waaronder DOGE en XRP. Het is echter niet bekend hoeveel geld Simmons precies in zijn crypto-portfolio geïnvesteerd heeft. Tevens is het benoemingswaardig dat deze Tweet volgens Simmons geen aanbeveling is om in de crypto-wereld te stappen.


Geïnteresseerd in het leverage traden van Bitcoin en andere crypto? Klik hier en maak een account aan op Bybit.


XRP is volatiel

Simmons is één van de beroemdheden die cryptocurrencies al voor langere tijd ondersteunt. Hij ziet het dan ook als een investeringsstrategie. Naar verluidt is Simmons al sinds 2017 bezig met Bitcoin, waarna hij nu naar verluidt zijn portfolio aanzienlijk uitgebreid heeft. Naast Bitcoin, DOGE en XRP zou Simmons ook Ethereum (ETH) en Litecoin (LTC) bezitten.

Dat de rockster nu zijn crypto-portfolio uitgebreid heeft komt midden in een enorme bull-run in de crypto-wereld. Met name DOGE en XRP hebben nu aanzienlijke waardestijgingen laten zien, mede door de controversiële Reddit-community /r/Wallstreetbets.

Ripple’s XRP-token bevindt zich momenteel in een enorm volatiele fase, schommelend tussen circa $0,50 en $0,75, waardoor de altcoin enorme sprongen heeft gemaakt over het afgelopen weekend tot nu. Om 14:30 vandaag wordt mogelijk een pump verwacht, door wederom een Reddit-groep. Wil jij hier meer over weten? Klik dan hier om naar het betreffende artikel te gaan.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten