Robinhood Logo
Ripple

Gerucht: Robinhood zal XRP begin 2025 opnieuw toevoegen aan Platform

Crypto-enthousiasteling Brett Hall meldde dat er geruchten de ronde doen dat de populaire investeringsapp Robinhood begin 2025 XRP weer zal toevoegen aan haar platform.

Volgens Hall zou deze mogelijke notering kunnen voortvloeien uit Robinhood’s vermeende overname van Bitstamp, een grote crypto-beurs.

Als deze speculatie klopt, zou dit een cruciaal moment kunnen zijn voor XRP, aangezien de cryptomunt daarmee mogelijk wordt geïntroduceerd aan een groot nieuw publiek van particuliere investeerders.

De geruchten

Hall’s tweet suggereert dat Robinhood, een platform dat bekend staat om zijn gebruiksvriendelijke interface en toegankelijkheid voor particuliere investeerders, mogelijk binnenkort XRP zal toevoegen aan zijn lijst van verhandelbare cryptocurrencies.

Het gerucht draait om Robinhood’s vermeende plannen om Bitstamp over te nemen, een van de oudste en oudste en bekendste crypto-beurzen. Als deze overname doorgaat, zou dit Robinhood de infrastructuur en markttoegang kunnen bieden die nodig zijn om hun cryptocurrency-aanbod uit te breiden, mogelijk met XRP.

Waarom een notering belangrijk zou zijn voor XRP

Een notering van XRP op Robinhood zou een belangrijke ontwikkeling kunnen zijn, aangezien het platform miljoenen gebruikers heeft, voornamelijk particuliere investeerders die tot nu toe slechts beperkte toegang hebben tot cryptocurrencies buiten Bitcoin en Ethereum.

De toevoeging van XRP op Robinhood zou niet alleen het handelsvolume kunnen verhogen, maar ook het publieke bewustzijn van de cryptomunt kunnen vergroten. Gezien de positie van XRP als een van de grootste cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie, zou deze stap ook kunnen worden gezien als een bevestiging van de legitimiteit en het potentieel van XRP.

De reacties op Hall’s tweet zijn verdeeld. Terwijl sommige leden van de XRP-gemeenschap optimistisch zijn over de mogelijke notering, uiten anderen hun scepsis. Sommige volgers reageerden terughoudend en gaven aan nog steeds onzeker te zijn over de toekomst van XRP, vooral omdat er na de uitkomst van de juridische strijd tussen Ripple en de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) niets wezenlijks is veranderd.

Krijg 50 euro bonus en maak kans om een VIP Trackside Experience te winnen bij de Nederlandse Grand Prix

Wil je de cryptowereld betreden en misschien Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans! Dankzij een exclusieve deal tussen Newsbit en OKX krijgen onze lezers een geweldige aanbieding.

Maak een account aan bij OKX via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 50 euro helemaal gratis. Bovendien krijgen de eerste 5000 mensen een gratis McLaren cap (t.w.v. €30+) thuisbezorgd!

En dat is nog niet alles – je maakt ook kans om fantastische prijzen te winnen, zoals een VIP Trackside Experience bij de Nederlandse Grand Prix!* Meld je nu aan!

Let op: voorwaarden zijn van toepassing op deze actie.

Ripple nieuws

Crypto-CEO onthult: ‘Ik heb vandaag flink wat XRP gekocht’ – Dit is waarom
Gebruiker maakt dure fout: betaalt 26.000 XRP aan transactiekosten voor overboeking van $0,088
Crypto-analist: XRP vertoont één van de sterkste bullish patronen ooit
Meer nieuws

Meest gelezen

BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Crypto whales kopen massaal deze Altcoins
XRP koersverwachting: Crypto analisten voorspellen explosieve stijging tot $13