Bitcoin,, Trending

Grote bedrijven kunnen de prijs van Bitcoin nog hoger krijgen volgens BitPay CCO

De Chief Commercial Officer (CCO) van de cryptocurrency betalingsverwerker BitPay is van mening dat Bitcoin (BTC) alleen maar duurder zal worden.


Cryptocurrency begint echt groot te worden

Volgens de commercial officer beginnen cryptocurrencies als de BTC nu over de hele wereld echte use-cases te krijgen. Dit is volgens hem dan ook de reden dat mensen echt enthousiast worden omdat ze eindelijk zien waar crypto’s voor kunnen worden ingezet. Cryptocurrencies beginnen nu echt groot te worden.


AT&T en meer

Een voorbeeld van zo’n use-case is wat AT&T eerder deze week bekend maakte. Zo zullen zij Bitcoin (BTC) gaan accepteren voor de betalingen van mobiele abonnementen. Ook bij AT&T zal BitPay de betalingsverwerker zijn.

Ook andere grote bedrijven als Facebook en JPMorgan nemen cryptocurrency nu steeds serieuzer. Zo is Facebook momenteel naar verluidt bezig met een eigen cryptocurrency en heeft JPMorgan een nieuwe privacytool ontwikkeld voor transacties op de blockchain.


Regulering van digitale valuta’s

Hiernaast heeft de CCO nog een opmerking gemaakt over de regulering van digitale valuta’s. Zo verwacht hij dat er een nieuwe classificatie zal worden gemaakt, zoals ‘Digitale Valuta’s. Hier zullen dan alle regels rondom alle digitale valuta’s aan worden gekoppeld. Welke regels dit precies zullen worden, wordt volgens de CCO nog een erg lastig.

De industrie wacht momenteel op regels en wetgeving waardoor alles op een legale en georganiseerde manier kan worden uitgevoerd. Dit geeft dan ook veel vertrouwen wanneer dit er eenmaal is.

Bitcoin nieuws

Expert voorspelt miljardeninstroom voor Hongkongse Bitcoin ETF
De decentralisatie van Bitcoin wankelt, volgens CTO van Komodo
SkyBridge Capital oprichter voorziet Bitcoin koers van $200.000 in 2024
Meer nieuws

Meest gelezen

Dit is waarom de Bitcoin koers zakt
Bitcoin koers kan dalen naar $42.000 na de BTC Halving
Crypto analist waarschuwt voor voor enorme koersval altcoins