Bitcoin prijs stijgt
Bitcoin

Crypto analist voorspelt: Bitcoin koers zal 120.000 dollar bereiken in juli 2024

Als we de populaire analist Henrik Zeberg mogen geloven, dan staat Bitcoin op het punt om naar een koers van 120.000 dollar te schieten. Wat deze voorspelling extra positief maakt? Zeberg staat bekend om zijn accurate voorspellingen over de Bitcoin koers.

Nu trekt de analist paralellen tussen de huidige marktomstandigheden en de situaties in 2017 en 2020.

Bitcoin koers van 120.000 dollar

Als we de onderstaande grafiek van Zeberg mogen geloven, dan zal de Bitcoin koers ergens rond juli 2024 het niveau van 120.000 dollar bereiken.

Op dit moment zitten we op het punt in de cyclus waarin Bitcoin waarschijnlijk een kleine daling doormaakt. Die daling zien we nu in ieder geval terug in de koers.

Vanaf de top van de ETF-hype viel de Bitcoin koers terug van 49.000 dollar naar de huidige ~40.000 dollar.

Ondanks het feit dat Zeberg eerder nog voorspelde dat de dominantie van Bitcoin zou dalen, is er volgens de analist nog voldoende ruimte om te stijgen voor de grootste munt van de markt. Dat zijn dingen die wij natuurlijk maar al te graag horen binnen deze industrie.

‘De geschiedenis herhaalt zichzelf niet, maar rijmt vaak wel’

De voorspelling van Henrik Zeberg doet de analisten van Negentropic denken aan een beroemde uitspraak van Mark Twain: “History does not repeat itself – but it often rhymes.”

Daar moeten we ons dan maar aan vasthouden als het om Bitcoin gaat de komende tijd.

Als de geschiedenis ook nu blijkt te rijmen, dan zou dat volgens Negentropic en Henrik Zeberg dus een Bitcoin koers van 120.000 dollar kunnen opleveren.

Die koers zou Bitcoin kunnen bereiken door naar het 6.618 Fibonacci-niveau te klimmen. Zou jij tevreden zijn met een Bitcoin koers van 120.000 dollar tijdens deze bullmarkt?

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitcoin nieuws

Crypto-markt in mineur: $500 miljoen aan liquidaties markeert start van ‘Rektober’
Bitcoin beleeft slechtste start van oktober ooit, maar herpakt $61.000
Benjamin Cowen waarschuwt: Stijgende werkloosheid kan Bitcoin in bearmarkt houden in Q4 2024
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers zakt onder $63.000 na opmerkingen van Fed-voorzitter Powell
Bitvavo voegt razend populaire nieuwe cryptomunt toe aan zijn platform
Deze 4 cryptomunten worden nu massaal opgekocht door whales