VideoGaming
Blockchain

Het videogamebedrijf Krafton onthult op Cosmos gebaseerd verrekeningssysteem

In recente berichten van Wu Blockchain wordt gemeld dat Josh Lee, de oprichter van Osmosis, onlangs de lancering heeft aangekondigd van Krafton Settlus, een Zuid-Koreaanse videogameholding. Krafton Settlus is gebaseerd op het Cosmos-netwerk en is ontworpen om makers een transparant verrekeningssysteem te bieden.

Lancering van testnet gepland voor aankomend jaar

Volgens verslagen staat de lancering van het Settlus testnet gepland voor het begin van 2024. In maart 2022 kondigde Krafton de ontwikkeling aan van een blockchain-game op het Solana-netwerk, maar sindsdien zijn er geen producten meer uitgebracht.

Settlus, zoals te lezen is op de officiële website, presenteert zichzelf als een op maat gemaakte blockchain die makers voorziet van een transparant verrekeningssysteem. Enkele van de vermelde kenmerken op de website omvatten het gebruik van NFT’s voor royaltyrechten, onmiddellijke uitbetalingen op basis van transactiegegevens, gaskosten in de vorm van stablecoins, en naadloze NFT-interoperabiliteit zonder de noodzaak van crypto-bridges. Het Settlus-team zei het volgende:

Ons doel is om te dienen als de gateway die web2-producten verbindt met de diverse domeinen van web3, in plaats van loze beloften over het creëren van een nieuw universum. Alhoewel wij sterk geloven in de visie van Settlus, erkennen we ook het belang van het valideren van de vraag of dit echt is wat de wereld wil.

Via Migaloo, een UGC-gericht metaverse-project, wil het team deze overtuiging valideren.

NFT’s koppelen aan royaltyrechten

Het Settlus-initiatief streeft naar de implementatie van een transparant en grensoverschrijdend systeem dat NFT’s koppelt aan royaltyrechten voor originele werken, met als doel een cruciale stimulans te vormen voor het makersecosysteem. Het team verklaarde: “Naarmate Migaloo een breed scala aan creaties verzamelt en unieke intellectuele eigendommen van andere blockchains integreert, zal het Settlus-ecosysteem exponentieel groeien door samenwerking met diverse contentplatforms.”

Krafton, de ontwikkelaar van het populaire schietspel PUBG met meer dan 294 miljoen wereldwijde gebruikers, heeft bevestigd dat het zich blijft inzetten voor de wereldwijde identificatie en publicatie van games die unieke en plezierige ervaringen bieden.

Blockchain nieuws

Swift zet volgende stap richting crypto-adoptie met nieuwe wereldwijde trials
Top 5 meest gebruikte crypto netwerken: Solana, Toncoin en Tron op kop
Cypherpunk-waarden verdwijnen door opkomst van institutionele blockchain-acceptatie
Meer nieuws

Meest gelezen

Hoger beroep SEC tegen Ripple: Is corruptie de werkelijke drijfveer?
Deze 3 crypto’s laten enorme stijgingen zien: Wat is er aan de hand?
SEC vs. Ripple tijdlijn: Wéér een gigantisch lange juridische strijd voor XRP in het vooruitzicht
Newsbit
Bekijk de app
Bekijk