Altcoin

Hive verhandelt voor 20% meer dan Steem op Bittrex

Na een succesvolle hardfork van de Steem-blockchain, wordt Hive (HIVE) nu verhandeld op de cryptocurrency exchange Bittrex. Momenteel wordt Hive voor 20% meer verhandeld dan Steem (STEEM).


Hive versus Steem

Op dit moment wordt Hive verhandelt voor een waarde van $0,229, terwijl Steem wordt verhandelt voor $0,161, een verschil van ruim 20%. Het handelsvolume per 24 uur op Bittrex ligt bij Steem echter wel hoger; circa $28,500 bij Hive versus circa $49,500 bij Steem.


Hive

In slechts een paar dagen na de lancering van HIVE, stond de cryptocurrency al op minstens 4 cryptocurrency exchanges, namelijk Bittrex, BlockTrades, ProBit en Ionomy. Volgens de aankondiging van het bedrijf zal de cryptocurrency de komende tijd worden toegevoegd op meer cryptocurrency exchanges.

Naar verluidt worden er nu Hive.blog-wallets ontwikkeld die binnenkort klaar zullen zijn. In de tussentijd zullen gebruikers gebruik moeten maken van de PeakD.com-wallet. PeakD is een op Hive gebaseerde versie van Steempeaked. Steampeaked is de op één na grootste interface voor het Steem-platform.

Er zal nog een hard fork nodig zijn om de blockchain te upgraden en extra functionaliteiten toe te voegen. Dit zal naar verwachting snel plaatsvinden. Een exacte datum is echter niet vermeld.


Airdrops

Naar verluidt zal de community gaan beslissen over oprichters-beloning van 20% van de tokenvoorraad. Zij zullen voor de keuze moeten staan om deze 20% te verdelen over de community of dat deze voorraad wordt toegevoegd aan de algemene reserves. Mocht worden gekozen voor een verdeling van de voorraad over de community, dan zal dit gebeuren via airdrops. Bepaalde mensen, waaronder ook Justin Sun, zullen dan worden uitgesloten. Een volledige lijst van uitgesloten personen zal, mocht het zover komen, worden gepubliceerd.