Chainlink, link koers
Altcoin

Hoe Chainlink binnenkort de $15 grens kan doorbreken

Chainlink (LINK) heeft recentelijk een opmerkelijke groei doorgemaakt. Met een stijging van bijna 10% in de afgelopen week, is de koers op het moment van schrijven gestegen naar $12,51. Gezien deze recente prestaties, is het redelijk om te verwachten dat deze positieve trend zich zal voortzetten en mogelijk zal leiden tot een verdere koersstijging.

Chainlink koers in de afgelopen 7 dagen
Chainlink koers in de afgelopen 7 dagen – CoinGecko

Recente ontwikkelingen duiden op een belangrijk steunniveau voor Chainlink (LINK), dat zich lijkt te stabiliseren rond de $11. Indien dit steunniveau behouden blijft, kan dit de basis vormen voor een opwaartse beweging van de LINK koers, met de potentie om door te stijgen naar de $15 – een potentiële toename van bijna 20% ten opzichte van de huidige prijs. Deze verwachte prijsstijging kan gestimuleerd worden door een combinatie van technische indicatoren en fundamentele factoren, waaronder de groeiende acceptatie van Chainlink’s technologie binnen de financiële sector.

Grote whale transacties

De recente prijsstijging van de token gaat ook gepaard met een grote whale transactie. Er vond recent een transactie van maar liefst 3,8 miljoen LINK plaats, wat met de huidige marktwaarde ongeveer $46 miljoen is. De reden achter een grote transactie kan divers zijn. Vooralsnog is niet bekend wie of welke partijen er achter zitten. Mogelijk heeft het met een exchange te maken, die verplaatsen soms grote hoeveelheden crypto tussen hun eigen wallets voor beveiligingsdoeleinden of om de structuur van hun wallets te optimaliseren.

Samenwerking met Hong Kong

Een van die recente fundamentele ontwikkelingen is het samenwerken met de Hong Kong Monetary Authority (HKMA) waarbij een Central Bank Digital Currency (CBDC) wordt ontwikkeld. Er is onlangs een baanbrekende toepassing gedemonstreerd waarin de zogenaamde elektronische Hong Kong Dollar (e-HK) wordt gebruikt voor programmeerbare betalingen en de directe afwikkeling van getokeniseerde fondsen. Zij hebben onlangs een baanbrekende toepassing gedemonstreerd waarin de e-HK Dollar wordt gebruikt voor programmeerbare betalingen en de directe afwikkeling van getokeniseerde fondsen.

Conclusie

In conclusie heeft Chainlink (LINK) een veelbelovende groei laten zien met een recente koersstijging van bijna 10%, wat de waarde naar $12,51 tilt. Met het sterke steunniveau rond $11, lijkt LINK gepositioneerd voor een mogelijke stijging richting $15, ondersteund door zowel technische indicatoren als fundamentele ontwikkelingen.

De toegenomen acceptatie door financiële instellingen, samen met grote whale transacties, versterkt het potentieel voor opwaartse bewegingen. Bovendien kan de innovatieve samenwerking met de HKMA en de ontwikkeling van de e-HKD voor programmeerbare betalingen, Chainlink’s positie als een vooruitstrevende speler in de wereld van digitale valuta verder verstevigen.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Chainlink of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Altcoin nieuws

Deze nieuwe Cryptomunt Steeg in korte tijd met 7.000%
‘Januari wordt de maand waarin altcoins uitbreken’
Ontdek Nu: Welke crypto schoot 2.000% omhoog in slechts 1,5 maand?
Meer nieuws

Meest gelezen

Enorme prijsstijging: Cryptomunt schiet 75% omhoog na grote aankondiging
Zoveel geld zou je nu hebben als je begin dit jaar voor 2000 euro aan Bitcoin had gekocht
Deze nieuwe Cryptomunt Steeg in korte tijd met 7.000%