Dogecoin, Shiba
Shiba Inu

Hoeveel is Shiba Inu waard bij een vergelijkbare marktkapitalisatie als Solana?

Verschillende altcoins hebben uiteenlopende prestaties laten zien. Een van de grote winnaars is Solana (SOL), dat in 2023 uit een dal van minder dan $10 klom. In 2024 bereikte het zelfs een nieuwe lokale piek van ongeveer $210.

Shiba Inu (SHIB) staat ook bekend om zijn parabolische stijgingen, iets waar veel investeerders van de memecoin de komende maanden nog steeds op hopen.

Tijdens een indrukwekkende rally in 2021 steeg de SHIB-koers met meer dan tienduizend procent. De afgelopen tijd is de koers echter vooral gedaald. Momenteel heeft Shiba Inu een totale marktkapitalisatie van ongeveer $9,2 miljard. Ter vergelijking: Solana heeft met zijn recente opmars een veel hogere marktkapitalisatie van $77,6 miljard op het moment van schrijven.

Mogelijke waarde van Shiba Inu bij vergelijkbare marktkapitalisatie als Solana

Als Shiba Inu dezelfde marktkapitalisatie als Solana zou bereiken zonder dat er aanzienlijke hoeveelheden tokens worden verbrand, zou de prijs kunnen stijgen tot ongeveer $0.00014415 per SHIB-token.

Dit zou een aanzienlijke stijging van bijna 800% betekenen ten opzichte van de huidige waarde van $0.00001555. Bovendien zou dit een nieuwe all-time high (ATH) betekenen, waarmee het oude record van $0.00008845 ruim wordt overtroffen.

Mogelijke waarde van Shiba Inu bij vergelijkbare marktkapitalisatie als Ethereum

Stel dat Shiba Inu buitengewoon goed presteert tijdens deze bull run en de grootste altcoin wordt. Hoeveel zou dan 1 SHIB waard zijn? Ethereum (ETH) heeft momenteel een marktkapitalisatie van $378 miljard en is nog steeds de leider onder de altcoins.

In een utopisch scenario waarin Shiba Inu de marktkapitalisatie van ETH evenaart, zou dit een stijging van meer dan 4.000% betekenen ten opzichte van de huidige prijsniveaus. De uiteindelijke koers van SHIB zou dan op $0.00064 uitkomen.

Komt er spoedig een altcoin seizoen?

Volgens het team achter de memecoin kunnen we binnenkort aanzienlijke stijgingen verwachten. Lucie, de marketingmanager van Shiba Inu, voorspelt de komst van een nieuw altcoin-seizoen. Ze verwacht dat niet alleen SHIB, maar ook andere altcoins aanzienlijke prijsstijgingen zullen zien.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Shiba Inu of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen na registratie van je account ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.* Meld je nu aan!

*Let op, er zijn voorwaarden van toepassing op de actie.

Shiba Inu nieuws

Shiba Inu: Wat september voor de koers kan betekenen
Shiba Inu komt deze week met een groot aantal belangrijke updates 
Shiba inu heeft grootse plannen, wil ‘DAO’ lanceren
Meer nieuws

Meest gelezen

De Bitcoin Bull Run is over en Altseason zal nooit plaatsvinden
Deze 3 Crypto’s overleven de crash en stijgen fors in waarde
Waarom daalt de Bitcoin koers vandaag plotseling?