Bitcoin crash
Bitcoin

Investeerder: Bitcoin gaat mogelijk niet de adoptie van het internet zien

Durfkapitalist Arthur Cheong zegt dat hij een wereld ziet waarin Bitcoin en crypto een groot succes worden, zonder dat ze de adoptiegraad van het internet bereiken. De DeFiance Capital CEO vertelt zijn ruim honderdduizend volgers op Twitter dat crypto ook zonder massa-adoptie transformatieve verandering in de wereld kan brengen.

Crypto is niet voor iedereen?

Volgens Chong kan het weleens schadelijk zijn om te wensen dat iedereen ter wereld op de crypto-trein springt. Hij gelooft namelijk dat digitale assets ontworpen zijn om een handjevol belangrijke financiële sectoren te ontwrichten.

“Ik denk dat we moeten accepteren dat het mogelijk is dat crypto niet gemaakt is voor massa-adoptie, zoals Web2. In plaats daarvan zijn ze geoptimaliseerd voor een nauwe impactzone met een extreem hoge impact.

Denk aan wereldwijde staatsvrij geld, grenzenloos betalen en decentrale financiële applicaties. Het najagen van adoptie door de massa is misschien wel als het achtervolgen van de verkeerde trofee”, aldus Cheong.

Zou Cheong daar gelijk in kunnen hebben? Richten we ons op de verkeerde doelen met Bitcoin en crypto?

Bullish over Bitcoin

Wat de korte termijn betreft is Cheong bullish over Bitcoin. Volgens de handelsveteraan lijkt Bitcoin klaar voor een stijging, nadat investeerders over de hele wereld de BTC van de Duitse overheid hebben opgekocht.

De Duitse overheid dumpte voor miljarden dollars aan Bitcoin op de markt en dat is nu eindelijk voorbij. Hoe we dat weten? Dat weten we, omdat de wallet van de Duitse overheid nu leeg is.

“De Duitse overheid heeft bijna al zijn Bitcoin verkocht, TradFi kocht de dip met de Bitcoin ETFs en de Ethereum ETFs lanceren volgende week. Dat is bijna de perfecte setup voor ons om te stijgen vanaf hier”, aldus Cheong.

Hij zegt ook dat hij signalen ziet dat crypto-investeerders hun kapitaal richting kwaliteitsprojecten sturen. “Ik zie behoorlijk sterke signalen van accumulatie voor bepaalde hoge-kwaliteit tokens over de gehele linie.

Het lijkt op een shift naar munten met sterke en duidelijke fundamentals”, aldus Cheong.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitcoin nieuws

Dit is de echte reden achter de Bitcoin koersval van vandaag
Peter Brandt waarschuwt: Gigantisch probleem voor de Bitcoin koers bij doorbraak onder dit kritieke niveau
Huidige Bitcoin-cyclus vertoont overeenkomsten met piek van 2019
Meer nieuws

Meest gelezen

De Bitcoin Bull Run is over en Altseason zal nooit plaatsvinden
Onbekende cryptohandelaar verandert in drie dagen $1.200 in $10 miljoen
Waarom daalt de Bitcoin koers vandaag plotseling?