JASON
Altcoin

Jason Derulo beschuldigd van crypto-token verkoop ondanks andere beloftes

De Amerikaanse zanger Jason Derulo is in opspraak geraakt nadat hij duizenden dollars verdiende met de verkoop van zijn onlangs gelanceerde crypto-token, JASON.

Dit gebeurde ondanks zijn herhaalde beweringen dat hij “NOOIT ZAL VERKOPEN,” zo blijkt uit analyses van Bubblemaps.

Deel van een “georkestreerd” plan

Sahil Arora, de controversiële mede-maker van het token, verklaarde dat het geheel deel uitmaakte van een “georkestreerd” plan. Op 23 juni deelde Derulo, wiens echte naam Jason Desrouleaux is, een contractadres voor het op Solana gebaseerde token op X. Dit leidde binnen enkele minuten tot een golf van handelsactiviteiten en een prijspomp en dump, aldus gegevens van DEX Screener.

Uren later beweerde Derulo dat de bekende oplichter en memecoin-promotor Sahil Arora hem had misleid, maar hij beloofde “alles te doen wat in mijn macht ligt om deze shit naar de maan te sturen.”

Twijfels vanuit Bubblemaps over Derulo’s verhaal

Ondanks deze beweringen, uitte Bubblemaps op 24 juni op X twijfels over Derulo’s verhaal. Er werden wallets gevonden die gelinkt worden aan Arora, die de helft van het aanbod van JASON bevatten. Deze wallets “dumpte bijna alles” en behaalde een winst van $180.000 na Derulo’s eerste bericht over het token.

Bubblemaps stelde verder dat een portemonnee die vermoedelijk van Derulo is, “tokens rechtstreeks van” Arora’s wallet heeft ontvangen en ongeveer $20.000 aan tokens heeft verkocht. Dit gebeurde ondanks Derulo’s belofte in ten minste 3 X-posts dat hij zijn tokens niet zou verkopen.

“Derulo’s acties komen niet echt overeen met iemand die voor de gek is gehouden,” zei Bubblemaps. “Hij vroeg Ansem onmiddellijk om een ​​Space, hypede zijn gemeenschap, hintte op het verbranden van tokens en lanceerde koopwedstrijden,” voegde het eraan toe.

Allebei een rol in het spel

In reactie op de beschuldigingen van Bubblemaps zei Arora dat “het allemaal georkestreerd is, we hebben allebei een rol in het spel en mensen met [hersenemoji] kunnen dat gemakkelijk zien.” Hij steunde de bewering van Bubblemaps dat de genoemde portemonnee inderdaad van Derulo was.

Op de vraag hoe de optiek van Derulo die zijn token verkocht een rol speelde in het plan, antwoordde Arora met een GIF van Dagestaanse influencer Hasbulla en zei: “zaken, zaken.”

Het plan lijkt zijn vruchten te hebben afgeworpen: JASON is de afgelopen dag met 175% gestegen en heeft nu een marktkapitalisatie van $7,7 miljoen. Echter, de waarde is met 40,5% gedaald ten opzichte van de piek van iets meer dan één cent eind juni.

Altcoin nieuws

Anthony Pompliano: Alle altcoins komen nu naar Wall Street
Santiment: Deze cryptomunt staat mogelijk voor een grote koersval
Politieke memecoins extreem volatiel na terugtrekking Biden
Meer nieuws

Meest gelezen

Update Ripple vs SEC rechtszaak 22 juli
Elon Musk: Amerika gaat failliet
Bitcoin opleving snel ten einde volgens JPMorgan-analisten