Bitcoin prijs stijgt
Bitcoin

Jason Urban voorspelt: ‘Bitcoin stevent af op een koers van meer dan $100.000’

Jason Urban van Galaxy Digital verwacht dat Bitcoin tijdens deze cyclus nog een koers van ruim 100.000 dollar op de borden zet.

Op het moment van schrijven zit Bitcoin echter enorm in de problemen en is de koers zelfs onder de 61.000 dollar terechtgekomen. Het bullish momentum lijkt even compleet verdwenen, maar volgens Jason Urban hoeven we ons dus geen zorgen te maken over de toekomst.

Jason Urban is bullish over Bitcoin

Waar zijn CEO bij Galaxy Digital, Mike Novogratz, een Bitcoin koers van 100.000 dollar voorspelt en zakenbank Standard Chartered inzet op 150.000 dollar, zegt Jason Urban dat hij met 125.000 dollar voor het midden tussen die twee koersdoelen gaat.

“Ik denk zeker dat 100.000 dollar de verwachting is van veel mensen die bekend zijn binnen de industrie. Zoals je weet ben ik hier bij de Digital Asset Summit in Londen deze week en praat ik veel met gevestigde namen binnen de industrie.

Verder zijn er ook veel spelers uit de traditionele financiële industrie die instappen. Om die reden verwacht ik dat een Bitcoin koers van 100.000 dollar niet onmogelijk is”, aldus Jason Urban.

Urban hoopt dat Bitcoin het niveau van 150.000 dollar kan bereiken, nadat het weer momentum kan opbouwen na de correctie die we momenteel zien.

Een Bitcoin koers van 150.000 dollar?

Heel duidelijk is Jason Urban niet over zijn verwachtingen. Na zijn voorspellingen van 100.000 en 125.000 dollar, begint hij vervolgens over een koers van 150.000 dollar per Bitcoin te spreken.

“Ik hoop zeker dat 150.000 dollar het juiste getal is, maar hoe we daar komen is uiteindelijk het belangrijkste, toch? Daarvoor is gezonde prijsontdekking en gezonde marktactie voor nodig.

Wat dat betreft is een kleine correctie vanaf de hoogtepunten van 73.000 dollar misschien nodig om daarna weer verder op te bouwen. We bouwen hier een basis en drijven dan verder omhoog. Dus ik zal de diplomaat spelen en 120.000 tot 125.000 dollar zeggen”, aldus Jason Urban.

Dat zou heel mooi zijn, maar voorlopig lijkt het daar even niet.

1 maand geldig: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om Bitcoin of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Slechts 30 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitcoin nieuws

Bitcoin koers doorbreekt na 38 dagen opnieuw de grens van $71.000
Analist: Parabolische fase Bitcoin staat op het punt van beginnen
Bitcoin ETFs halen voor 6e dag op rij honderden miljoenen binnen
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
XRP’s toekomst: Kan het Solana, Ethereum en zelfs Bitcoin inhalen?
Nieuwe CPI-cijfers vandaag om 14.30: Dit staat de Bitcoin koers te wachten