Bitcoin Nieuws

Bitcoin Nieuws

JPMorgan: ‘Grayscale gaat ervoor zorgen dat BItcoin $40K gaat bereiken’

Volgens JPMorgan Chase is Grayscale Investments de sleutel tot een nieuwe stijging van de Bitcoin prijs.


‘Bitcoin moet $40k bereiken’

Strategen van JPMorgan, onder leiding van Nikolas Panigirtzoglou, geloven dat Bitcoin zijn glans op korte termijn kan verliezen. Alleen een uitbraak boven de $40.000 kan het momentum redden. De munt doorbrak deze maand twee keer dat belangrijke niveau. Eén keer in de aanloop naar nieuwe All Time Highs in de buurt van $42.000 en de andere vorige week.

De strategen hebben vastgesteld dat de Grayscale Bitcoin Trust, die momenteel $ 23 miljard aan activa onder beheer heeft, een cruciale rol zal spelen in de vraag of BTC terugkeert naar dat niveau of niet. Zij schreven het volgende:

“De stroom naar de Grayscale Bitcoin Trust zou de komende dagen en weken waarschijnlijk het tempo van $100 miljoen per dag moeten aanhouden om een dergelijke uitbraak te laten plaatsvinden.”

Als BTC er niet in slaagt om opnieuw $40.000 te bereiken, zou de correctie van de afgelopen week zich kunnen voortzetten. Dat betekent dat de weg van de minste weerstand lager zou kunnen zijn.


Geïnteresseerd in het leverage traden van Bitcoin en andere crypto? Klik hier en maak een account aan op Bybit.


Grayscale is belangrijk voor Bitcoin

Sinds de doorbraak van $20.000 in december, is de prijs van Bitcoin in slechts drie weken tijd meer dan verdubbeld. De digitale valuta is de afgelopen weken aan een range gebonden. Ondertussen zijn handelaren op zoek naar de volgende belangrijke katalysator.

In de tussentijd blijft Grayscale aanzienlijke invloed uitoefenen op de cryptocurrency markt. De gemiddelde wekelijkse instroom in de digitale producten van Grayscale bedroeg $250,7 miljoen in het vierde kwartaal. Dat is een nieuw record. De Bitcoin Trust genereerde gemiddeld $217,1 miljoen aan wekelijkse instroom. Dat de invloed significant is zagen we toen de Bitcoin prijs sterk steeg nadat Grayscale op 13 januari zijn diensten heropende voor nieuwe investeerders.

Bitcoin nieuws

Het zwaarste deel van de crypto bearmarkt ligt nog voor ons Het zwaarste deel van de crypto bearmarkt ligt nog voor ons
Analisten van Deutsche Bank verwachten dat Bitcoin koers herstelt tot $28K Analisten van Deutsche Bank verwachten dat Bitcoin koers herstelt tot $28K
El Salvador koopt 80 extra Bitcoin voor $19K per stuk El Salvador koopt 80 extra Bitcoin voor $19K per stuk
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto.com verwijdert Dogecoin, Shiba Inu en andere munten uit het verdienprogramma Crypto.com verwijdert Dogecoin, Shiba Inu en andere munten uit het verdienprogramma
Ripple’s ex-CTO dumpt 40 miljoen XRP Ripple’s ex-CTO dumpt 40 miljoen XRP
Crypto Whales kopen grote aantallen Shiba Inu Coins Crypto Whales kopen grote aantallen Shiba Inu Coins
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten