Newsbit

tron trx

Justin Sun bevestigt notering Tron (TRX) op Poloniex

tron trx

De CEO van Tron, genaamd Justin Sun, heeft bevestigd dat TRX officieel genoteerd is op de Poloniex crypto exchange.


Tron gelist op Poloniex exchange

In een bericht, die geplaatst werd op 10 november, kondigde crypto exchange Poloniex aan dat het klaar was om Tron op haar platform toe te voegen. De CEO van Tron, Justin Sun, heeft dit gisteren bevestigd door te tweeten dat de listing officieel is.

Vanaf nu kunnen klanten de klanten limietorders plaatsen voor: TRX / BTC, TRX / USDT en TRX / USDC. Naar verluidt zal de volledige TRX handel snel van start gaan.

Het nieuws dat TRX gelist wordt komt ongeveer een maand nadat werd gemeld dat de crypto exchange Poloniex overgenomen is door een Aziatische investeringsgroep. Poloniex gaf aan dat het zich gaat opwerpen als een wereldwijde exchange met nieuwe functies, tokens en diensten. Dit om haar concurrentiepositie te versterken. Echter, Poloniex zal niet meer beschikbaar zijn in Amerika.


Geruchten en Nieuws

Al gauw ging het gerucht dat Justin Sun bij de groep Aziatische investeerders hoorden die de Poloniex exchange hebben overgenomen. Volgens anonieme bronnen leidt Sun de Aziatische investeringsgroep en kwam de CEO persoonlijk over de vloer op het hoofdkantoor. Sun vertelt echter dat dit niet waar is. “Ik hoop helemaal niks,” zei hij.

Ander belangrijk nieuws voor Tron kwam eind oktober. Toen kondigde tech gigant Samsung aan dat het TRX ondersteuning toegevoegd in in de decentrale app store, genaamd de Blockchain Keystore.

 

Gerelateerd Nieuws

Scroll to Top