Altcoin Nieuws

Justin Sun: China bereidt “Crypto Comeback” voor

Justin Sun, de oprichter van TRON (TRX), gelooft dat China een crypto comeback voorbereidt met de implementatie van belasting op crypto.

China’s comeback

De oprichter van TRON, Justin Sun, zei maandag dat China zich voorbereidt op een comeback in de crypto industrie. Medio 2021 werd er hard opgetreden tegen de handel in crypto en crypto-mining. Inmiddels heeft China een grote stap gezet in de richting van crypto-regulering. Dit heeft het gedaan door middel van de invoering van een belasting op crypto transacties. Justin Sun blijft vertrouwen houden in de acceptatie van Tron in China.

Justin Sun zei op Twitter dat China hint op een terugkeer naar de crypto-industrie. Hij gelooft dat het gaat om een grote stap is in de richting van regulering van cryptocurrency.

De lokale belastingautoriteiten van China zijn naar verluidt al begonnen met het opleggen van een belasting van 20% op crypto. Justin Sun beweert dat belasting op crypto transacties duidelijk aangeeft dat de Chinese regering cryptocurrencies beschouwt als een legitieme vorm van rijkdom en wil zorgen voor de juiste vorm van belastingheffing.

Het belastingbeleid zal de acceptatie van crypto in het land stimuleren. Bovendien zal het zorgen voor een duidelijk regelgevend kader voor mensen en bedrijven. Van China wordt verwacht dat het de crypto-industrie verder gaat reguleren om verdere legitimiteit en stabiliteit te bieden. Het is hierbij wel benoemingswaardig dat het belastingpercentage niet perse vast staat, de 20% die nu geheven wordt zou in theorie ieder jaar kunnen veranderen.

De cryptobelasting in China is een positieve ontwikkeling voor de wereldwijde cryptocurrency-markt en kan een voorbeeld zijn voor andere landen.

– Justin Sun

Justin Sun op weg naar Hong Kong

Justin Sun heeft laten weten dat hij gaat verhuizen naar Hong Kong. Dit doet hij omdat hij gelooft dat de Chinese cryptomarkt in opkomst is.

Experts voorspellen dat China de volgende crypto-bullmarkt zal domineren te midden van de plannen voor cryptohubs in Hong Kong. Hij gelooft dat TRON en Huobi Global leidend zullen zijn in de crypto gerelateerde ontwikkeling van Hong Kong.

Bovendien gelooft hij dat TRX uiteindelijk in China zal worden geaccepteerd, aangezien de meeste Chinezen TRX gebruiken.

Altcoin nieuws

Stellar (XLM) springt in twee dagen met 15 procent omhoog
Arbitrum airdrop ziet 1.500 adressen $3,3 miljoen consolideren in twee portefeuilles
Terra-oprichter Do Kwon in Montenegro gearresteerd
Meer nieuws

Meest gelezen

Reddit-gebruiker organiseert bankrun op 1 april
Bitcoin hashrate gaat door het dak
XRP leeft op naar hoogste punt in vijf maanden