Dogecoin, Doge
Dogecoin

Kaleo voorspelt gigantische koersexplosie voor Dogecoin

De populaire pseudonieme analist Kaleo is bullish over Dogecoin en noemt de grafiek zelfs “beeldschoon” in een nieuwe analyse van de memecoin. Kaleo verwacht dat Dogecoin op termijn in de voetsporen zal volgen van de altcoins die de afgelopen dagen goed presteerden.

Volgens Kaleo kan Dogecoin op de korte termijn nog even consolideren, voordat het aan zijn gigantische koersexplosie begint.

‘Kijk hoe beeldschoon de grafiek is’

Het moge duidelijk zijn dat Kaleo, een man met ruim 600.000 volgers op Twitter, gigantisch bullish is over Dogecoin.

“Eerlijk hoor, kijk hoe beeldschoon de dollargrafiek van Dogecoin is. De manier waarop altcoins beginnen te ontploffen, maakt het voor mij moeilijk om te geloven dat ook Dogecoin niet uit zijn range zal ontsnappen. […] Ik bereid me voor op nog een paar saaie dagen, voordat we echt aan de stijging beginnen”, aldus Kaleo.

Gekeken naar de grafiek lijkt hij met de blauwe lijn te voorspellen dat Dogecoin rond 13 november op de koers van 0,083 dollar staat.

Dat zou vanaf de huidige 0,07587 dollar nog een behoorlijke stijging markeren. Kaleo zegt dat zijn bullish voorspelling met betrekking tot Dogecoin wordt ondersteund door de koersactie van de memecoin ten opzichte van Bitcoin (DOGE/BTC).

Volgens Kaleo handelt DOGE/BTC nu boven een diagonale weerstand waar het één jaar onder handelde.

“Het DOGE/BTC paar is uitgebroken”, zo stelt Kaleo.

Dogecoin koers van 0,19 dollar

Gekeken naar de DOGE/BTC grafiek lijkt Kaleo een koersstijging naar 0,00000550 BTC (0,19 dollar) te verwachten. Op het moment van schrijven handelt Dogecoin voor 0,00000209 BTC.

Wat dat betreft zou er volgens Kaleo dus een gigantische stijging in het vat moeten zitten ten opzichte van Bitcoin. Nu is het afwachten of de memecoin dat kan waarmaken.

Je zou immers verwachten dat het verhaal van de memecoin een keer voorbij is. Dogecoin is opgericht en gestart als een grap en in principe zal het ook nooit meer dan een meme of grap zijn.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Dogecoin of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Dogecoin nieuws

Dogecoin koers schiet omhoog: Eerste keer boven $0,10 in een Jaar
Gerucht: Betaling met Dogecoin voor Tesla CyberTruck binnenkort mogelijk
Positief nieuws: Dogecoin bereikt mijlpaal met meer dan 5 miljoen adressen
Meer nieuws

Meest gelezen

Zoveel geld zou je nu hebben als je begin dit jaar voor 2000 euro aan Bitcoin had gekocht
Enorme prijsstijging: Cryptomunt schiet 75% omhoog na grote aankondiging
Nieuwe ontwikkelingen in Ripple rechtszaak: Mogelijke gevolgen voor XRP koers